• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

11:46

ZABRANILI SU MI DA DOĐEM NA MEČ! Samo jedanput Kejt Midlton NIJE GLEDALA NOVAKA u finalu Vimbldona i to mu je DONELO NESREĆU!

Tanjug/AP Photo

Tenis

ZABRANILI SU MI DA DOĐEM NA MEČ! Samo jedanput Kejt Midlton NIJE GLEDALA NOVAKA u finalu Vimbldona i to mu je DONELO NESREĆU!

Podeli vest

Članovi kraljevske porodice vole da gledaju Novaka Đokovića, a susret sa njim posle finala Vimbldona još se prepričava.

Vojvotkinja od Kembridža je četvrti put zaredom uručila trofej istom teniseru, a posle ceremonije je u društvu supruga Princa Vilijama i sina Džordža popričala sa srpskim teniserom.

Od 2016. godine Kejt Midlton uručuje pehare finalistima, ipak, mnogima je bilo čudno što je propustila jedan Đokovićev meč.

Novak je tada poražen u finalu od Endija Mareja rezultatom 6:4, 7:5, 6:4. 

Ne računajući 2011. godinu kada je postala član kraljevske porodice, Kejt je gledala šest, od Đokovićevih sedam finala pa je tako ispalo da je njen izostanak te godine doneo nesreću srpskom teniseru.

Foto: printscreen

 

U dokumentarnom filmu "Naš Vimbldon" ispričala je zbog čega se to dogodilo i "opravdala" svoj izostanak.

"Bila sam trudna i nisam mogla da dođem... To je dobar razlog? Da, jeste, ali mi je i dalje žao. Rekla sam doktorima da bih mogla da odem ipak, na šta su rekli ni slučajno", ispričala je Kejt Midlton.

Tačno 15 dana nakon finalnog meča Kejt je rodila sina Džordža, koji je ove godine i sam imao priliku da upozna Novaka Đokovića i sa njim razgovara, a pre finalnog meča rekao da navija baš za srpskog tenisera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija