• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

17:00

BRITANSKA POLITIČARKA SE POKLONILA NOVAKU! Napala ih zbog SRAMNOG ponašanja i NEPRAVDE!

printscreen

Tenis

BRITANSKA POLITIČARKA SE POKLONILA NOVAKU! Napala ih zbog SRAMNOG ponašanja i NEPRAVDE!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nedavno je osvojio Vimbldon, a britanska političarka Kler Foks stala je u njegovu zaštitu

Nole je pobedom nad Nikom Kirjosom u finalu Vimbldona podigao pehar sedmi put u Londonu. Na taj način Đoković je stigao do 21. Grend slem trofeja u karijeri.

Mogao je srpski as mnogo ranije da pretekne najvećeg rivala Rafaela Nadala po broju grend slem pehara, međutim, sramna zabrana učešća na Australijan openu i još uvek neizvesno igranje na US Openu, zbog vakcinacije, doprineli su da se to ne dogodi.

U odbranu Novaka Đokovića stala je i britanska političarka Kler Foks, koja je osudila ponašanje Australijanaca i Amerikanaca prema prvom reketu Srbije.

- Kako se poneo zbog dešavanja vezanim za Australiju i Ameriku je sjajno. Mislim da su se sramno poneli prema njemu u Australiji gde mu nisu dali da igra iz medicinskih razloga, odnosno njegove odluke da u svoje telo ne unese vakcinu ako to ne želi - rekla je Foks.

Foto: Peđa Milosavljević

Novak Đoković

Foks ističe da nije protiv vakcine i da nužno ne podržava srpskog tenisera, ali da to nije bitno.

- Ja nisam baš saglasan sa time, ali koga briga? To nije moje telo, to je njegovo telo. On čak nije ni plakao oko svega toga. Samo je stao iza svojih odluka - rekla je Foks i nastavila:

- Svi su ga pitali zašto je žrtvovao te velike turnire samo zbog toga, a on im je rekao: 'Zato što imam principe'. Sjajno je to što on nije samo briljantan teniser, već je i briljantan teniser sa principima".

Inače, Đoković još nije vakcinisan i ne namerava to da uradi, zbog čega najverovatnije neće moći da igra na US openu, jer u SAD ne može niko da uđe bez vakcine, dok, recimo, može sa koronom.

Najbolji srpski sportista nalazi se u Grend slem trci sa Rafaelom Nadalom koji ima jednu titulu više od Noleta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija