• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

08:16

NEGATIVAN REKORD ĐEREA! Srbin ušao u ISTORIJU tenisa... VEZAO 17 NEUSPEHA u nizu!

Starsportphoto©

Tenis

NEGATIVAN REKORD ĐEREA! Srbin ušao u ISTORIJU tenisa... VEZAO 17 NEUSPEHA u nizu!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere postavio je negativan rekord u svetu "belog sporta"

Jedan od najboljih srpskih tenisera Laslo Đere poslednjih dana dospeo je u žižu javnosti zbog negativnog rekorda koji je postavio u Hamburgu!

Naime, momak iz Sente izgubio je 17 uzastopnih taj-brejkova na ATP turu. Tako se naš teniser izjednačio sa Holanđaninom, jer je i Robin Hase izgubio 17 taj-brejkova u nizu. 

Hrvatski teniser Borna Ćorić uspeo je da se izvuče iz nezgodne situacije, srpski as je imao 6:1 i 4:2, ali mu ni to nije bilo dovoljno za plasman u drugo kolo. 

Foto: Tanjug/AP

Prethodno je dva tajbrejka izgubio na Vimbldonu protiv Alehandra Tabila iz Čilea (6:8, 11:13), dva od Nika Kirjosa u Majorci (1:7, 1:7), jedan od Karena Hačanova u Haleu (4:7), jedan od Stena Vavrinke u Rimu (8:10), jedan od Borne Ćorića takođe u italijanskoj prestonici (3:7), dva od Novaka Đokovića u Beogradu (6:8, 4:7), jedan od Stefanosa Cicipasa u Monte Karlu (1:7), jedan od Maksima Kresija na istom turniru (7:9), jedan od Artura Rinderneka u Majamiju (6:8), dva od Cicipasa u Akapulku (7:9, 4:7) i  dva od Denisa Šapovalova na Australijan openu (3:7, 3:7).

Poslednji taj-brejk koji je dobio Laslo Đere igrao je protiv Roberta Karbaljesa Baene na turniru u Adelejdu 3. januara, tada je slavio sa 7:1. Zanimljivo, većinu taj-brejkova Laslo Đere je gubio identičnim rezultatom - 7:4, a na njemu i njegovom timu je žestok rad kako bi se negativan niz što pre prekinuo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija