• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

08:56

DA JE NOVAK OVO REKAO, RAZAPELI BI GA! NBA šampion žali što se VAKCINISAO!

reuters

Tenis

DA JE NOVAK OVO REKAO, RAZAPELI BI GA! NBA šampion žali što se VAKCINISAO!

Podeli vest

Kanadski košarkaš Endru Vigins istakao je da žali što se vakcinisao budući da njegovo telo nije najbolje delovalo posle imunizacije

Ol-star utakmica, najbolja sezona u karijeri i kao kruna svega šampionska titula u NBA ligi. Neko bi rekao godina iz snova za Endru Viginsa, ali kanadski košarkaš ne misli tako budući da nije zadovoljan kako je njegovo telo reagovalo posle obavezne vakcinacije u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. 

Momak koji je svojevremeno bio prvi pik na draftu Klivlenda pred početak sezone bio je stava da ne želi da se vakciniše. Ipak, zbog odluka u NBA ligi, ali i određenim gradovima mogao je da se suoči sa malim brojem utakmica, baš kao i Kajri Irving, te se ipak odlučio za imunizaciju. 

- Iskren da budem i dalje mi je žao što sam se vakcinisao! Bio sam Ol-star, postao sam šampion. Najbolja godina u karijeri, ali ne za moje telo. Jednostavno nisam hteo da ubacujem te stvari u svoje telo. Jednostavno mi se nije svidelo jer nisam imao izbora - rekao je Vigins. 

Foto: USA Today

Podsećamo, kroz slične probleme prolazi i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. Srpski as nije mogao da nastupi na brojnim turnirima ove godine budući da zbog zdravstvenih razloga nije mogao da primi vakcinu. Nažalost, takav scenario mogao bi da mu se ponovi i u finišu sezone budući da neće imati pravo nastupa na US Openu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija