• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

15:29

SPUSTIO JE AMERIKANCE KAO NIKADA! Bajden se nakašljao bez MASKE, a novinar zbog Đokovića ISPROZIVAO zakon SAD-a! (VIDEO)

Tanjug/AP Photo

Tenis

SPUSTIO JE AMERIKANCE KAO NIKADA! Bajden se nakašljao bez MASKE, a novinar zbog Đokovića ISPROZIVAO zakon SAD-a! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden zaražen je korona virusom, a tokom jedne od svojih konferencija prvi čovek SAD-a skinuo je masku i nakašljao se pred TV kamerama

Bio je to povod da reaguje cela nacija, osuđujući potez Bajdena, ali su stigli da u ceo slučaj upletu i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Prvom reketu Srbije je zabranjeno da uđe na teritoriju SAD-a, jer nije vakcinisan, međutim, i pored toga veliki broj javnih ličnosti pružaju podršku Đokoviću da se nađe na poslednjem Grend slemu u sezoni.

U međuvremenu je pokrenuta i peticija, na kojoj je Nole skupio 32.600 glasova za dva dana, ali ta brojka neprestano raste na najbrojnijem portalu za potpisivanje peticija.

Istomišljenicima se pridružio i australijski novinar Avi Jemini, koji je i ranije davao podršku srpskom asu.

 

 

- Ko je veća pretnja po Ameriku?

Džo Bajden: Bolesni čovek koji skida masku da kašlje.

Ili

Novak Đoković: Elitni sportista - napisao je Jemini na društvenim mrežama i potom dodao:

- Novak Đoković neće otići u istoriju samo kao teniska legenda, već kao čovek sa više integriteta od takozvanih lidera koji ga zabranjuju. Njegova snaga je inspirativna - istakao je Avi Jemini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija