• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

07:11 >> 07:14

ĐOKOVIĆ JE KAO META ZA PIKADO! Brutalne reči legendarnog Amerikanca! NOVAKA NE POŠTUJU!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ JE KAO META ZA PIKADO! Brutalne reči legendarnog Amerikanca! NOVAKA NE POŠTUJU!

Podeli vest

Legendarni Džon Mekinro uporedio je Novaka Đokovića sa sobom i rekao da je naš as kao "ljudska meta za pikado"

Nekadašnji broj jedan pričao je o članovima takozvane "velike trojke": Novaku Đokoviću, Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Na pitanje ko mu je od njih trojice najbliži, Mekinro je rekao da je to Đoković.

Novak je ljudska meta

- Rodžer je najlepši igrač tenisa kog sam ikad gledao. On je kao neka savremena verzija Roda Lejvera. Nikada nisam video nekog ko se trudi više od Džimija Konorsa, ali Nadal ga je u tom smislu prevazišao. A Đoković je kao ljudska meta za pikado, to se nekako odnosi i na mene - kazao je Džon Mekinro, koji je ranije hvalio i Novakovu mentalnu snagu.

- On je mentalno najsnažniji igrač. Nadal je neko ko se najviše trudi. Mislim da Đoković ne dobija poštovanje koje zaslužuje, on je klasa.

Džon Mekinro je stao uz Novaka Đokovića pred Ju Es open. Apelovao je legendarni teniser na tamošnje vlasti da dozvole Novaku da uđe i Ameriku kako bi igrao na poslednjem grend slemu u sezoni i jurio 22. veliki trofej u karijeri. 

Foto: reuters

Džon Mekinro čuva leđa Novaku Đokoviću

Đoković, Federer i Nadal su zajedno osvojili 63 grend slem titule, a Mekinro kaže da je njihovo ogromno rivalstvo doprinelo tome. Istovremeno žali što on u svoje vreme nije imao više mečeva sa nekim drugim igračima, poput Bjerna Borga, koji se rano povukao iz profesionalnih voda.

- To bi svakako bilo bolje i za mene i za moju igru. Ostala je velika rupa. Novak i Nadal su igrali 59 puta, što je ogromna brojka. Borg i ja smo igrali samo 14 puta. Velika šteta. 

Mekinra mnogo nervira što su mlade generacije stalno na društvenim mrežama.

- To je sve što rade. Gore je nego da si zavisnik od heroina.  

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija