• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

13:02

MEDVEDEV U NEVERICI! Neko iz medija mi je rekao za to! TO je DOSTIGNUĆE!

Reuters

Tenis

MEDVEDEV U NEVERICI! Neko iz medija mi je rekao za to! TO je DOSTIGNUĆE!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev rekao je da je srećan zbog 250. pobede u karijeri, ali da će pokušati da ostvari još uspeha

Ruski as je noćas u drugom kolu turnira u meksičkom Los Kabosu pobedio Australijanca Rinkija Hidžikatu sa 6:4, 6:3 i zabeležio 250. pobedu u karijeri. To je bio njegov prvi meč još od juna.

- Neko iz medija mi je to rekao pre nekoliko dana, inače ne bih znao. To je na neki način dostignuće. Sigurno je da želim više pobeda, ali je lepo imati 250. Pokušaću još da ih ostvarim", rekao je Danil Medvedev.

Foto: reuters

 

- Definitivno nije lako igrati posle pauze, posebno igrajući prvi meč na tvrdoj podlozi posle dugo, dugo vremena i turnira u Majamiju. Mogao sam i bolje, ali kada pobediš, sve je u redu. Moram da igram ovako i u narednim mečevima- dodao je prvi teniser sveta.

On će u drugom kolu igrati protiv Litvanca Ričardasa Berankisa. U četvrtfinalu meksičkog turnira je i srpski teniser Miomir Kecmanović, koji je pobedio Australijanca Džordana Tompsona sa 6:4, 6:2. Kecmanović će igrati protiv Amerikanca Brendona Nakašime.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija