• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

18:42

FEDERER JE GOAT! Teniski as stavio Rodžera ispred Novaka i Nadala: NIJE SVE U GS TITULAMA!

Tenis

FEDERER JE GOAT! Teniski as stavio Rodžera ispred Novaka i Nadala: NIJE SVE U GS TITULAMA!

Podeli vest

Teniser iz Argentine Dijego Švarcman tvrdi da je Rodžer Federer najbolji igrač svih vremena i da Grend slem titule nisu bitne

Za Švarcamana, Grend slem titule su važne, ali ne i presudne, kada se radi o kriterijumima u GOAT trci.

Foto: Tanjug/AP

 

- Po meni nije sve u Grend slem titulama. Gledam mnoge stvari, ne samo one na terenu. Rodžer je taj koji generiše entuzijazam kod navijača. Ljubazan je prema svima, možete da slušate kako govori španski, italijanski, francuski. Ima četvoro dece, ali i dalje trenira svakog dana. Ujutru trenira sa vama, a popodne se obuče i ode na neki događaj u centar grada. I ostali velikani imaju sve to, ali osećam da Rodžer ima najjaču harizmu- rekao je Švarcman, prenosi "ESPN".

Foto: REUTERS/Hannah McKay

 

Inače, Federer se više od godinu dana oporavlja od povrede kolena, a na teren bi trebalo da se vrati na Lejver kupu u septembru.

Švajcarski teniser je protiv Švarcmana igrao četiri puta i u svim mečevima je slavio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija