• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

22:05

NEKI MOGU, A NEKI NE! Teniseri se POSVAĐALI zbog Novaka! Nemac NAPAO Đokovića, a Amerikanac ga BRANIO!

reuters

Tenis

NEKI MOGU, A NEKI NE! Teniseri se POSVAĐALI zbog Novaka! Nemac NAPAO Đokovića, a Amerikanac ga BRANIO!

Podeli vest

Džon Milman, Dastin Braun i Rejli Opelka debatovali su o situaciji Novaka Đokovića pred US open

Glavno pitanje u teniskom svetu poslednjih dana je da li će Novak Đoković imati pravo nastupa na US openu. Debata oko toga traje mesecima, a epilog bi trebao da bude poznat u narednim danima. 

Poslednja "debata" pokrenuta je na Tviteru, a za sve je "kriv" stav Džona Milmana koji želi da razume nelogičnu situaciju vezanu za zakone u Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Misao dana – ’mogao bih da budem pozitivan i da odletim u SAD jer sam vakcinisan. Ali nekome ko se oporavio od kovida, negativan je, ali nije vakcinisan, odbijen je ulazak.’ Znam da postoje granični zakoni, ali pomozite mi da razumem - rekao je Džon Milman i jasno stavio do znanja svima da mu zakoni u državi nisu jasni. 

 

 

Nije se dugo čekalo na odgovor, a on je stigao iz Nemačke. Dastin Braun imao je šta da kaže Milmanu, čitav komentar bio je u stilu "pravila su pravila". 

- Svaka država jednostavno ima svoja pravila. Zašto u Nemačkoj mogu da hodam ulicom sa pivom u ruci, a u drugim zemljama ne mogu? Zato što su njihova pravila takva - dodao je Braun. 

Tu nije bio kraj! Naime, Amerikanac Rejli Opelka je aludirao na činjenicu da Tenis Sandgren, koji nije vakcinisan, ima pravo nastupa na US openu, dok sa druge strane Novak Đoković neće moći da igra na poslednjem grend slemu u sezoni. 

- Ali postoje neki igrači (Sandgren) koji mogu da šetaju sa pivom u istoj zemlji u kojoj drugi (Novak) ne mogu - napisao je Rejli Opelka. 

Podsećamo, US open je na programu od 29. avgusta do 11. saptembra, a Novak Đoković je do sada tri puta bio šampion u Njujorku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija