• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2022

16:03

NE ZANIMA ME DA LI IGRAJU NOVAK I RAFA! Medvedev o US Openu: Hoću titulu!

Tanjug/AP

Tenis

NE ZANIMA ME DA LI IGRAJU NOVAK I RAFA! Medvedev o US Openu: Hoću titulu!

Podeli vest

Prvi teniser svetaDanil Medvedev je jedan od glavnih favorita na poslednjem grend slemu sezone, US Openu

Ruski teniser će u Njujorku od 29. avgusta braniti titulu koju je prošle godine osvojio pobedom u finalu nad Novakom Đokovićem.

On je tada uspeo da spreči Srbina da osvoji kalendarski slem, a sada mu je ambicija da odbrani trofej.

Vrlo je moguće da od "velike trojke" ove godine niko neće učestvovati na turniru, a Medvedev ističe da to za njega ne menja ništa.

Foto: reuters

Danil Medvedev

- Očigledno je, ako su članovi 'velike trojke' tu, oni će biti favoriti, pre svega jer su osvojili veliki broj turnira, praktično svaki na kom su učestvovali. Tako da to ne bi bilo iznenađenje. S druge strane, za mene se ništa ne menja bilo da su oni tu ili ne - kaže Medvedev.

On je prošle nedelje osvojio titulu u Los Kabosu.

- Moj cilj je da osvojim turnir bez obzira ko bi mi bio protivnik u finalu. Bilo da je u pitanju kvalifikant, laki luzer ili drugi nosilac, želim samo da pobedim. Ne mogu da poreknem da je pobediti nekog iz 'velike trojke' poseban osećaj. To mi se dešavalo protiv Rafe i Novaka, ali ne i protiv Rodžera - kaže Danil.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija