• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

07:58

PROPAST FAVORITA! Ispao i Cicipas! Evo šta je potrebno Novaku da se vrati u TOP 5!

Tanjug

Tenis

PROPAST FAVORITA! Ispao i Cicipas! Evo šta je potrebno Novaku da se vrati u TOP 5!

Podeli vest

Posred Danila Medvedeva i Karlosa Alkaraza, takmičenje na masters u Montrealu završio je i Stefanos Cicipas

Stefanos Cicipas, treći nosilac, poražen je od Džeka Drejpera iz Velike Britanije, koji je slavio sa 7:5, 7:6. 

Nole se vraća u TOP 5

Eliminacija Stefanosa Cicipasa mogla bi da obraduje Novaka Đokovića, jer ima šansu da prestigne Grka na novoj ATP listi. Cicipas je izgubio 350 bodova i pašće za jedno mesto na listi. Novak bi mogao da bude peti od ponedeljka, pošto je ove nedelje šesti na svetu. Ali, sve zavisi od Kaspera Ruda. Ukoliko nastavi sa dobrim partijama i dođe do finala Montreala, nadmašiće našeg asa na ATP listi.

Što se tiče Danila Medvedeva, on je porazom od Nika Kirjosa izgubio 990 bodova, pošto je prošle godine osvojio turnir. Sada je Rus u teškoj situaciju, mogao bi da ostane bez trona, jer mu ozbiljno prete Rafael Nadal i Karlos Alkaraz. 

Foto: Tanjug/AP Photo

Novak Đoković može da napreduje na ATP listi

Novakovi navijači na društvenim mrežama ne mogu da prežale Vimbldona. Da su se računali bodovi iz Londona, pošto je Nole slavio, sada bi bio prvi teniser sveta.

Novak i dalje ne zna da li će igrati na Ju Es openu, nije vakcinisan, pa ako Amerikanci ne promene kovid pravila do početka grend slema Njujorku, naš as neće moći da uđe u Ameriki i igra na poslednjem velikom turniru u sezoni.

- Održavaću telo u formi, ali što se tenisa tiče to zavisi od dobrih vesti iz Amerike. To mi je plan i želja, ali nema puno vremena da se neke stvari promene. Sve što je do mene ja sam uradio. Čekam dobre vesti i nadam se da će biti dobrih vesti, ako ne, biću ovde trenirati i igrati turnire tamo gde me puste. Neću ići ako me ne puste u Ameriku. Mnogi misle da sam forsirao put u Australiju greše, to nije bilo lepo iskustvo za mene. Neću da putujem, ako nemam dozvolu za to - rekao je Novak nedavno.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija