• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2022

10:38

NOVAKU ISTIČE VREME... Amerikanci dali ROK najboljem teniseru svih vremena!

AP Photo/John Minchillo

Tenis

NOVAKU ISTIČE VREME... Amerikanci dali ROK najboljem teniseru svih vremena!

Podeli vest

Situacija oko nastupa Novaka Đokovića na US openu ove godine menja se iz sata u sat

Već mesecima traje saga oko nastupa Novaka Đokovića na US openu, a sve su prilike da će odgovor na to pitanje biti poznat tek kada počne grend slem u Njujorku! Srpski teniser je sada dobio "rok" da reši situaciju oko ulaska u Sjedinjene Američke Države do 25. avgusta kada će biti održan žreb. 

Američki mediji prenose da je žreb zakazan za 25. avgust, odnosno četiri dana pre početka US opena. Novak Đoković ima rok da se do tada "prijavi", a u suprotnom njegovo ime se neće naći na žrebu. Šanse da se situacija reši juče su porasle nakon odluke Centra za kontrolu i prevenciju bolesti

Foto: Tanjug

Naime, pomenuta institucija ukinula je mnoge zabrane oko koronavirusa, a između ostalog odluka je da se vakcinisani i nevakcinisani tretiraju isto. 

- CDC je najavio da će u narednim nedeljama doneti nova pravila povodom ulaska u zemlju kako bi se smanjio rizik prenošenja virusa - navodi se u saopštenju. 

Dodatan problem predstavlja činjenica da je Novaku potrebno vreme kako bi skupio sve potrebne papire i aplicirao za vizu. Ipak, sve to bi trebao da bude daleko manji problem ukoliko se situacija sa merama zabrane u Americi promeni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija