• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

14:19

LICEMERI - NOVAKA SU MALTRETIRALI, A AMERIKANAC DOČEKAN RAŠIRENIH RUKU! Sramna odluka Australije!

Ilustracija

Tenis

LICEMERI - NOVAKA SU MALTRETIRALI, A AMERIKANAC DOČEKAN RAŠIRENIH RUKU! Sramna odluka Australije!

Podeli vest

Američki plivač Majkl Endru koji je poslednjih meseci priznao da je deklarisani antivakser dobio je dozvolu za ulazak u Australiju

Teško da će se ikada Novak Đoković oporaviti od torture koju je doživeo početkom godine u Australiji. Tamošnje vlasti maltretirale su i mrcvarile najboljeg tenisera svih vremena, a sada su smreni za potpuni preokret... Naime, američki plivač i deklarisani antivakser Majkl Endru dobrodošao je u Australiju! 

Amerikanac bi ovog petka trebao da nastupi na manifestaciji "Duel u bazenu", a bez obzira na svoj status vakcinacije i stavove o istoj dobio je dozvolu da dođe u Australiju. Istina, pravila su se od slučaja Novaka Đokovića promenila, ali...

Foto: Starsportphoto

Majkl Endru je jedini sportista koji je tokom Olimpijskih igara u Tokiju prošle godine odbijao da nosi masku. Bio je član američkog tima, a sa štafetom 4*100 metara mešovitim stilom stigao je do zlatne medalje. Sada će ponovo predstavljati svoju zemlju, a u Australiju su makse još uvek na snazi. 

Nakon što je Novak u januaru deportovan iz Australije, automatski je dobio trogodišnju zabranu ulaska u tu državu, ali poslednje informacije daju nadu našem asu da bi već sledećeg januara mogao da juriša na svoju desetu titulu u Melburn parku. 

Glavno pitanje u ovom momentu je da li će Novak Đoković imati pravo nastupa na US openu koji počinje 29. avgusta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Sto su licemeri? Promenjena su pravila i to je to. Novaku je bolje da poradi na tome da ukine trogodisnju zabranu ulaska u Australiju.

Miro

pre 1 godinu

Mihamed Ali je jedini primer velikog sportiste i čoveka koji je zarad principa i pravde bio spreman da ostane bez titule i novca i ode u zatvor. Ovi danas nisu vredni pomena. Da imaju trunku časti odbili bi učešće u svim događajima dokle god politika ne napusti sport. Niko od njih nije spreman na žrtvu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija