• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2022

08:53

AMER NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA SE OPERE! Otvoreno rekao da bi VOLEO DA NOVAK NE IGRA NA US OPENU, A SADA SE "VADI"

Tanjug/AP

Tenis

AMER NA SVE NAČINE POKUŠAVA DA SE OPERE! Otvoreno rekao da bi VOLEO DA NOVAK NE IGRA NA US OPENU, A SADA SE "VADI"

Podeli vest

Američki teniser Tejlor Fric jednim komentarom zamerio se svim fanovima Novaka Đokovića

Zbog trenutnog kovid protokola u Sjedinjenim Američkim Državama još uvek nije poznato da li će Novak Đoković igrati na US Openu.

Mnogi teniseri, ali javne ličnosti su stali u zaštitu našeg asa, ipak trenutno 13 teniser sveta Tejlor Fric jednom rečenicom zgrozio je planetu.

Foto: REUTERS/Hannah McKay

Tejlor Fric

- Dobro je, na kraju krajeva, za svakog igrača da Novak nije u žrebu - rekao je Fric.

Sada je pokušao da se "izvadi", pa je objasnio da se ipak samo šali.

- Ništa novo, napadaju me zato što sam napravio šalu da je Novak bolji od sviih. Problem sa transkriptima u medijima je što je to samo sirov tekst i nije jasan način na koji se stvari izgovore. Ono što sam rekao u šali više je delovalo kao kompliment Novaku nego bilo šta drugo - pojasnio je Fric.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija