• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

08:45

ŠPANAC NASTAVIO DA POMERA GRANICE! Alkaraz dobio Hrvata i prvi je kome je posle 16 godina OVO uspelo!

printscreen

Tenis

ŠPANAC NASTAVIO DA POMERA GRANICE! Alkaraz dobio Hrvata i prvi je kome je posle 16 godina OVO uspelo!

Podeli vest

Mladi španski teniski as Karlos Alkaraz je pobedom nad Marinom Čilićem postao najmlađi četvrtfinalista Mastersa u Sinsinatiju još od Endija Marija 2006

Karlos Alkaraz kojem mnogi predviđaju da će harati svetom tenisa, pobedio je iskusnog Hrvata Marina Čilića sa 7:6 (4), 6:1.

U slučaju da osvoji turnir, on bi mogao da preskoči Rafaela Nadala i Aleksandera Zvereva na novoj ATP listi! Protiv Čilića, teniser iz Mursije je pokazao je koliko je mentalno jak!

 

- Znam da je Marin vrlo agresivan igrač, morao sam da budem vrlo fokusiran na meč. Znao sam koliko će biti teško i da moram da budem mentalno čvrst ceo meč. Verovaro sam da ću imati šansu da mu odzumem servis, zadovoljan sam igrom -rekao je Alkaras.

Njega u narednom kolu očekuje duel protiv Britanca Kamerona Norija koji je bez većih problema savladao Amerikanca Brajana Šeltona, 6:0, 6:2.

Rezultati

Izner - Korda 7:6 (3), 1:6, 7:6 (4)
Ože-Alijasim - Siner 2:6, 7:6 (1), 6:1
Alkaraz - Čilić 7:6 (4), 6:1
Nori - Šelton 6:0, 6:2

I Džon Izner ide dalje pošto dobio duel sa Sebastijanom Kordom, 7:6 (3), 1:6, 7:6 (4), pa će u četvrtfinalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa, koji je slavio protiv Dijega Švarcmana, 6:3, 6:3.

Feliks Ože-Alijasim je u drugom setu meča sa Janikom Sinerom spasao dve meč lopte na 5:6 i potom napravio preokret, pobedio je sa 2:6, 7:6 (1), 6:1, pa će u četvrtfinalu igrati sa Bornom Ćorićem, koji je već obezbedio povratak među sto najboljih na ATP listi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija