• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

08:14

GOREĆE SINSINATI - CICIPAS UDARA NA MEDVEDEVA! Rus i Grk u borbi za FINALE!

Tanjug/AP

Tenis

GOREĆE SINSINATI - CICIPAS UDARA NA MEDVEDEVA! Rus i Grk u borbi za FINALE!

Podeli vest

Sedmi teniser sveta Grk Stefanos Cicipas plasirao se večeras u polufinale Sinsinatija, nakon što je pobedio Amerikanca Džona Iznera sa 2:1 po setovima 7:6, 5:7, 6:3

Prštaće sve u polufinalu Sinsinatija kada na Centrani teren izađu Stefanos Cicipas i Danil Medvedev. Odavno je poznato da se ruski i grčki teniser, žargonski rečeno - ne mirišu, a ulog će sada biti ogroman budući da se igra za finale Mastersa u saveznoj državi Ohajo. 

Danil Medvedev se nešto ranije plasirao u polufnale, a potom je to uspeo da uradi i Stefanos Cicipas koji je posle velike borbe uspeo da izađe na kraj sa Džonom Iznerom. Iako je posle prvog seta delovalo da Grk ima lak zadatak, američkog predstavnika je počeo da služi servis, a na krilima toga Izner je stigao do iznenađenja i odveo meč u treći set. 

Foto: Tanjug/AP

Grk je pobedio Iznera, 50. na ATP listi, posle dva sata i 22 minuta igre. Na celom meču viđena su samo dva brejka, po jedan na obe strane. Amerikanac je svoj servis prepustio rivalu tek u osmom gemu trećeg seta, a to je bilo sasvim dovoljno da Stefanos Cicipas stigne do pobede i plasmana u polufinale gde ga čeka Danil Medvedev. 

Drugi polufinalni par čine Borna Ćorić i Kameron Nori koji je večeras bio bolji od Karlosa Alkaraza i sa Hrvatom će se boriti za svoje novo masters finale. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija