• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

07:31 >> 07:46

HRVAT REŽIRAO ČUDO! Kao potpuni autsajder postao DŽELAT favoritima i  POKORIO SINSINATI! Cicipas samo gledao...

Tanjug

Tenis

HRVAT REŽIRAO ČUDO! Kao potpuni autsajder postao DŽELAT favoritima i POKORIO SINSINATI! Cicipas samo gledao...

Podeli vest

U borbi za trofej u Sinsinatiju i ogromnih i 1.000 bodova, hrvatski teniser Borna Ćorić savladao je Stefanosa Cicipasa (7:6, 6:2) i tako došao do najvećeg uspeha u karijeri

Kao u transu igrao je Hrvatski teniser!

Savladao je osim Stefanosa Cicipasa i Rafaela Nadala, Roberta Bautiste Aguta, zatim Kanađanina  Feliksa Ože-Alijasima, a onda i Kamerona Norija!

Ključan je bio taj-brejk prvog seta, koji je Ćorić dobio bez izgubljenog poena. U drugom je napravio dva brejka i rutinski slavio protiv indisponiranog Grka

 

- Nisam još svestan šta sam postigao. Bio je ovo jako težak meč. Na početku nisam igrao dobro, ali kasnije sam počeo da serviram i da se borim, a onda sam u drugom setu odigrao najbolji set ove godine i pobedio - rekao je Ćorić koji je ovim trijumfom skočio sa 152. do 29. mesta na ATP listi.

Foto: Tanjug

 

Nema sumnje da bi Hrvat napravio mnogo više u karijeri, da ga nisu mučile povrede, posebno ramena! Još impozantniji je rezultat kada se ima u vidu da je izgubio samo jedan set - protiv Rafaela Nadala u drugom kolu turnira.

Foto: Tanjug

 

Stefanos Cicipas je od ovog ponedeljka "preskočio" Novaka Đokovića i sada je peti teniser na ATP listi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija