• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

07:00

MEKINRO UDARIO NA SVOJE! Legendarni as OPLEO po Amerima zbog Novaka!

reuters

Tenis

MEKINRO UDARIO NA SVOJE! Legendarni as OPLEO po Amerima zbog Novaka!

Podeli vest

Legendarni američki teniser Džon Mekinro opleo je po vlastima SAD-a, jer ne dozvoljavaju najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću učešće na predstojećem US Openu zbog vakcine

Prema pisanju španske "Marke", Mekinro je tražio od američkih vlasti da dozvole Novaku Ðokoviću da zaigra na poslednjem Grend slem turniru sezone.

Populaeni Flešing Medouz počinje 29. avgusta, a žrebanje parova će se obaviti u četvrtak. Srpski teniser prema važećim propisima ne može da uđe na teritoriju SAD-a, jer nije vakcinisan protiv korone.

Nedavno su se oglasili i organizatori grend slema u Njujorku, koji su najavili da će se pridržavati odluka nadležnih vlasti, koji ulazak u SAD dozvoljavaju samo vakcinisanim stranim državljanima.

- Mislim da je glupost ne dozvoliti Ðokoviću da igra u Njujorku. Mislim da je to šala. Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se, ali moramo da poštujemo i način na koji on razmišlja. Živimo u pandemiji već više od dve godine i oni ne dozvoljavaju Ðokoviću da igra? Mora da se šalite - rekao je Mekinro, koji je  više puta apelovao na nadležne vlasti da dozvole Ðokoviću ulazak u zemlju.

Foto: reuters

Džon Mekinro

Proslavljeni teniski as, koji je sada stručni komentator "Evrosporta", tvrdi da je Španac Karlos Alkaraz najveći favorit za osvajanje US opena.

- Stavio bih i Hrvata Bornu Ćorića među favorite na US Openu, jer znam kako je dobro igrao u Sinsinatiju. Među favoritima se nalazi čak 15 tenisera. Međutim, ako bih morao da izdvojim samo jednog favorita, onda bi to bio Alkaraz. On je izvrstan teniser i fizički je moćan - naglasio je bivši američki teniser, koji je četiri puta u karijeri trijumfovao na Flešingu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija