• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2022

22:32

DOK NOVAK ČEKA ODLUKU, EVO S KIM KECMANOVIĆ PROVODI VREME U NJUJORKU! Srbin već počeo pripreme, mnoge je iznenadilo sa kim SPARINGUJE! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

Tenis

DOK NOVAK ČEKA ODLUKU, EVO S KIM KECMANOVIĆ PROVODI VREME U NJUJORKU! Srbin već počeo pripreme, mnoge je iznenadilo sa kim SPARINGUJE! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović trenirao je sa Rafaelom Nadalom pred početak US Opena

Nadal već nekoliko dana  u Njujorku, gde trenira pred početak Otvorenog prvenstva Amerike koje počinje od 29. avgusta

Dok Novak još uvek ne zna da li će nastupti na US Openu, drugi srpski tensier po renkingu Miomir Kecmanović već je u "velikoj jabuci".

U sredu, dan pred žreb, sparingovao je sa mladim srpskim teniserom Miomirom Kecmanovićem na terenu "Artur Eš", gde su okupljeni bili i mnogobrojni fanovi koji su želi fotografiju i autgram od Španca.

 

 

 

 

Pored Kecmanovića, na terenu je bila i američka teniserka Serena Vilijams  kojoj je ovo poslednji US Open-

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JUGO

pre 1 godinu

Srbija treba da oduva Amerikance iz Srbije zauvek to su dibrat sto ih nema na svetu,Kako Srbija moze da pusti da maltretiraju nihove drzavljane i najboljeg igraca u svetu kao Dokovica i Srbi a treba da uvede njima svi koji su vankcinisani nemogu u Srbiju bez specijalne dozvole pa neka vide da i mi mozemo dase zezamo koj su oni da maltretiraju najbolje igraca sveta,,Vreme je dase vlada pozabavi stime..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija