• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.08.2022

04:17

PORAŽEN I PONIŽEN! Cicipas izgubio od TOTALNOG ANONIMUSA, GRK IMAO 11 JALOVIH GEMOVA ZAREDOM, ovakva bruka se NE PAMTI!

Tanjug/AP

Tenis

PORAŽEN I PONIŽEN! Cicipas izgubio od TOTALNOG ANONIMUSA, GRK IMAO 11 JALOVIH GEMOVA ZAREDOM, ovakva bruka se NE PAMTI!

Podeli vest

Peti teniser sveta Stefanos Cicipas poražen je prvom kolu US Opena

Njega je pobedio  Kolumbijac Daniel Elahi Galan  trenutno 94. teniser sveta rezultatom 6:0, 6:1, 3:6, 7:5.

Bio je ovo verovatno jedan od najloših mečeva u karijeri tenisera koji se već godinam smatra kao kandidat sa prvu poziciju na ATP listi.

Da stvar bude još gora Stefanos Cicipas je u prva dva seta uzeo samo jedan gem. Kolumbijski igrač bio je u nizu od 11. uzastopnih osvojenih gemova.

Foto: Tanjug/AP

Daniel Elahi Galan

Ipak, u trećem setu živnuo je Cicipas, uspeo da samnji rezultatsku prednost na 2:1 tako što je osvojio set rezultatom 6:3.

Činilo se da se Grk vraća u meč pošto je brejknuo Galana već u prvom gemu, ali pri rezultatu 4:3, Kolumbijac je uspeo da oduze servis Cicipasu.

Pri rezultatu 5:4 za Galana, Cicipas je spasao čak pet meč lopti, a zatim je na servis protivnik propustio dve brejk prilike.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Usledio je opet loš niz Grka na sopstveni servis, spasao je nove tri meč lopte, ali sledeća je bila kobna.

Reč je svakako o dosada najvećoj senzaciji na ovogodišnjem US openu , a svakako se može ubrajati i u jedno od najvećih iznenađenja godine budući da je Galan morao da prođe kvalfikacioni ciklus kako bi se dočepao turnira.

Kolumbijac će u narednoj rundi igrati protiv 112. tenisera sveta Džordana Tompsona koji takođe u prvoj rundi napravio iznenađenje pobedivši Lorenca Sonega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija