• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

09:11

OZBILJNA FRKA, KUVA U NJUJORKU! Novinar OPTUŽIO Nadala da vara i da mu sudije pomažu! OVO NIKO NIJE SMEO DA KAŽE!

USA Today

Tenis

OZBILJNA FRKA, KUVA U NJUJORKU! Novinar OPTUŽIO Nadala da vara i da mu sudije pomažu! OVO NIKO NIJE SMEO DA KAŽE!

Podeli vest

Rafael Nadal pobedom je počeo takmičenja na Ju Es openu, a potom je optužen da vara

Španac Rafael Nadal plasirao se u drugo kolo US Opena pošto je na startu takmičenja savladao anonimnog Australijanca 21-godišnjeg Rinkija Hiđikatu sa 4:6, 6:2, 6:3, 6:3

Na konferenciji za medije posle meča bilo je vrlo burno! Svađao se Nadal sa jednim od novinara, koji ga je pitao o kršenju pravila i o tome kako ga sudije ne sankcionišu kao neke druge igrače.

Nadal vara

Novinar ga je pitao da li to što ga sudije ne kažnjavaju za kršenje pravila od 25 sekundi između servisa baca senku na njegovo zaveštanje,što je Rafi bilo smešno. Novinar je pomenuo  i Džona Mekinroa, koji takođe smatra da Nadal konstantno krši pravila.

Mislim da je to šala. Tokom cele svoje karijere dobio sam toliko upozorenja, nikada za lomljenje reketa ili tako nešto, već za tih 25 sekundi. Znojim se mnogo, imam taj problem. Već nekoliko godina nam skupljači loptica ne dodaju peškire, morate da idete na drugu stranu terena da ga uzmete kada to učinim znam da ću imati problem i da će trajati duže. Nemam protekciju kod sudija, samo se više znojim - objasnio je ipak Nadal.

Foto: USA Today

Rafael Nadal na meti ozbiljnih optužbi

Rafa i novinar u svađi

Novinar nije odustajao iako se umešao moderator konferencije i želeo da stavi tačku na temu. Reagovao je Rafa i rekao da želi da nastavi razgovor. Novinar ga je pitao "da li to znači da za njega treba da važe drugačija pravila jer se više znoji."

- Ne! Nisam to rekao. Poštujem pravila. Ukoliko prekoračim tih 25 sekundi uvek dobijem upozorenje. Nemam drugačiji tretman kod sudija. Ne znam zašto je Mekinro izjavio tako nešto, moraću da porazgovaram sa njim kasnije - nasmejao se Nadal.


Španski igrač u narednom kolu igra protiv Fabija Fonjinija, a pobednik tog duela igraće u trećem kolu sa boljim iz okršaja Miomira Kecmanovića i Rišara Gaskea.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 1 godinu

a sto se znoji? a sto zavlacu ruku u prkno tj nesto izvalci iz prkna? a sto.....Bikce sa Majorke jeste vrhunski sportista ali je malo potpomognut specijalnim tretmanima.......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija