• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

08:01

NADAL KRVARIO, POBEDIO, PA OTKRIO KAKO SE OSEĆA: Bolno je i SMEŠNO!

Tanjug

Tenis

NADAL KRVARIO, POBEDIO, PA OTKRIO KAKO SE OSEĆA: Bolno je i SMEŠNO!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treću rundu US Opena, a po završetku meča sa Fabijom Fonjinijem rekao da se oseća dobro, iako je povredio nos

Povredio je španski as nos sredinom četvrtog seta, ali kaže da će sve biti u redu.

- Dobro sam. Mislim, bilo je bolno, ali dobro je sada. Teniskim reketom sam se povredio, smešno je - rekao je Nadal na terenu odmah po završetku sdusreta.

Foto: Tanjug

 

Počeo je Nadal veoma slabo, sa velikim brojem grešaka.

- Posle tog prvog seta, trudio sam se da zaigram bolje. Bilo je jako teško, pokušavao sam da pronađem svoju igru, da se podignem. Da pokušam da budem više u meču. Bukvalno sat i po nisam bio takmičar, morao sam da počnem da se trudim. To je deo naše igre. Imate te turbulencije, nisu ovo bili prijatni meseci za mene, ali ovo je nova šansa. To što sam preživeo ovaj meč mi mnogo znači, kao i podrška sa tribina - dodao je Španac.

Kaže da je u drugom setu morao da menja taktiku.

Foto: Tanjug/AP

 

- Pokušavao sam da dođem do šanse. Bilo je važno vratiti se u ritam, a ne da samo vraćati četiri, pet lopti u sredinu. Treba ostati pozitivan kada vam ne ide, bez obzira šta se dešava na terenu. Uspeo sam u tome, razmišljao sam da je predamnom dug meč. Imao sam sreće, jer je Fabio u tom drugom setu pravio veliki broj grešaka.

Sledeći rival jednog od najboljih tenisera svih vremena u Njujorku je Rišar Gaske iz Francuske, protiv kojeg u pobedama ima ogromnih 17-0.

- Znam ga veoma dobro, dugo igramo, imali smo mnogo lepih priča. Odrasli smo zajedno, veliki raspekt imam prema njemu. On je sjajan, to će za mene biti veliki izazov. I za mene i za njega je velika želja da budemo u četvrtom kolu. Moram da igram dobro da bih prošao dalje - zaključio je Nadal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17