• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

07:44

KIRJOS NASTAVIO DA GAZI! Pao AMERIKANAC, a sprema se teniska poslastica!

Tanjug

Tenis

KIRJOS NASTAVIO DA GAZI! Pao AMERIKANAC, a sprema se teniska poslastica!

Podeli vest

Australijski as Nik Kirjos, koji je jedan od favorita za trofej na US Openu, posle 115 minuta igre pobedio je Amerikanca Džej Džej Vulfa, 6:4, 6:2, 6:3

Vulf, 87. na ATP listi, nije imao recept za Kirjosa koji je u ovom meču ispalio 21 as servis. Nik je u početnom setu došao do brejka u petom gemu, da bi u narednom morao da spasi jednu brejk šansu i povede sa 4:2.

Foto: Tanjug

 

Rešio je taj set u svoju koprist sa 6:4. Ubedljiviji je bio u drugom setu, napravio je brejkove u trećem i petom gemu i posle 63 minuta igre imao je, ispostavilo se već nedostižnih 2:0 u setovima.

Kirjos je nakon toga brzinski stigao do brejka, da bi potom spasao četiri brejk šanse u drugom. Iako nije iskoristio dve brejk prilike u trećem gemu, rešio je meč u svoju korist, dobio je set sa 6:3 i tako stigao do osmine finala u Njujorku po prvi put.

Tamo će odmeriti snage sa pobednikom meča između Danilom Medvedevim koji je savladao  Kineza Jibinga Vua!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija