• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

14:02

NOVAKU RUKA U ZAVOJU, POJAVILA SE FOTOGRAFIJA! Da li je naš as povređen, navijači u panici? (FOTO)

Starsportphoto

Tenis

NOVAKU RUKA U ZAVOJU, POJAVILA SE FOTOGRAFIJA! Da li je naš as povređen, navijači u panici? (FOTO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Novaka Đokovića, koja je ozbiljno zabrinula njegove navijače

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj je Novaku leva ruka u zavojima, pa postoji bojazan da je naš teniser povređen.

Nadamo se da nije ništa ozbiljno. ukoliko ovo ipak nije neka starija fotografija, koja se sada pojavila na društvenim mrežama, i da će Đoković igrati na turniru u Tel Avivu koji počinje 26. septembra.

 

 

Ne igra Novak Đoković na Ju Es openu, poslednjem grend slemu u godini, jer mu nisu dozvolili da uđe u Ameriku pošto nije vakcinisan. Naš as je trenutno u Beogradu, uživa sa porodicom,a pre odlaska naših košarkaša na Evropsko prvenstvo, pratio je Orlove protiv Slovenije,Grčke i Turske. 

Takođe, sa suprugom Jelenom uživao je u Istanbulu kao sav normalan svet,dok je prethodno leto proveo u Korotu, a posetio je i piramide u Bosni, gde je otvorio teniserke terene.

Novak Đoković se prijavio za turnir u Tel Avivu, koji će se igrati od 26. septembra do 2. oktobra. Ova informacija potvrđena je i Informeru.

Foto: Starsportphoto

Novak Đoković uskoro opet na terenu

Reč je turniru iz kategorije 250, koje je srpski as malo igrao poslednjih sezona, ali očigledno je nedostatak mečeva prelomio da se prijavi za nastup u prestonici Izraela. U Tel Avivu će igrati i Dijego Švarcman i Dominik Tim, s obzirom na to da su i njih dvojica, prema navodima iz Tel Aviva, potvrdili učešće na ovom takmičenju.

Takođe, 23. septembra će Novak biti u Londonu gde će igrati za tim "Evropa" na Lejver kupu. Do kraja sezoni sledi i mastersu u Parizu, poslednjem turniru u godini serije 1000.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija