• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2022

08:54

OTKRIVENO! Zbog ovoga Novak ne igra za Srbiju u Valensiji!

Starsportphoto

Tenis

OTKRIVENO! Zbog ovoga Novak ne igra za Srbiju u Valensiji!

Podeli vest

Novak Đoković neće igrati na Dejvis kupu u Valensiji, potvrdio je selektor Viktor Troicki

Novak Đoković je trebalo da pomogne timu da se plasira na završni turnir, ali došlo je do promene plana.

Novak ženi brata

Kako je reko Viktor Troicki, Novak Đoković neće igrati za Srbiju iz ličnih razloga, najverovatnije jer se u tome vreme ženi njegov brat Đorđe. Oprostiće mu navijači, Nole ženi mlađeg brata, ne može da ima bolji razlog da propusti takmičenje. 

Dejvis kup je na programu od 13. do 18. septembra, dok će se Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčati u crkvi u Beogradu 12. septembra, otkrili su mediji. Nakon toga će sa zvanicama slavlje nastaviti u Crnoj Gori, tačnije u Herceg Novom.

Svadbenom veselju u Crnoj Gori prisustvovaće samo članovi njihovih porodica i najuži krug prijatelja. Navodno će svi ovi troškovi iznositi čak 150.000 evra i to samo za smeštaj i prevoz gostiju. Nole i Jelena su se takođe venčali u Crnoj Gori, koju Đokovići posebno vole, samo što su oni odabrali Sveti Stefan.

Foto: printscreen

Saška, Đorđe i Novak

- Nole iz privatnih razloga neće igrati. Bio je bezbroj puta u reprezentaciji, ali sada nije u mogućnosti - rekao je Troicki za Žurnal i dodao:

- U pitanju je njegova lična stvar. Ovoga puta je sprečen da igra, ali će nam se pridružiti u Malagi ako se plasiramo na završni turnir.

Foto: Starsportphoto

Novak i Đorđe Đoković

Od 14. do 18. septembra, Srbiju će protiv Kanade, Španije i Koreje predstavljati Miomir Kecmanović, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Nikola Ćaćić.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija