• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2022

12:38

LUDNICA NA ATP LISTI! Nadal ipak može do prvog mesta, evo kako!

USA Today

Tenis

LUDNICA NA ATP LISTI! Nadal ipak može do prvog mesta, evo kako!

Podeli vest

Rafael Nadal je završio takmičenje na ju Es openu, ali ipak može do prve pozicije na ATP listi

Rafael Nadal je završio takmičenje na Ju Es openu pošto je u u osmini finala posle više od tri i po sata igre poražen od Amerikanca Frensisa Tijafoa - 6:4, 4:6, 6:4, 6:3

Ipak, može do trona Rafael Nadal, ali i Karlos Alkaraz i Kasper Rud. Legendarni Španac zavisi  od rezultata koje će sunarodnik Alkaraz i Rud napraviti. Nadal postaje prvi na svetu ako ni Rud ni Alkaraz ne stignu do finala US opena. Alkaraz može do trona ako osvoji titulu ili izgubi u finalu od nekoga ko nije Rud, koji mora da osvoji titulu ili da izgubi u finalu od nekoga ko nije Alkaraz.

Ludnica! Tako bi na prvom mesto mogao da dođe teniser bez grend slem titule.

Foto: USA Today

 

Nadal je posle poraza otkrio da će napraviti pauzu od turnira i da ne zna kada bi mogao da se vrati ponovo na teren.

- Nemam ideju oko rasporeda i kada ću igrati.  Postoje mnogo važnije stvari u mom privatnom životu kod kuće. Privatni život je uvek mnogo važniji nego moj posao. Čekam rođenje sina. Vreme je da se resetujem. Bili su ovi neko vrlo teški meseci. Moram da se vratim, da popravim stvari i ne znam kada ću se vratiti. Kada se bude osećao mentalno spremnim da se ponovo takmičim, tada ću se vratiti.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija