• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2022

08:43

Gledao sam ĐOKOVIĆA, NADALA, FEDERERA i rekao sebi - OVO NIJE ZA MENE!

Tanjug/AP

Tenis

Gledao sam ĐOKOVIĆA, NADALA, FEDERERA i rekao sebi - OVO NIJE ZA MENE!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev izjavio je da je oduševljen igrama Španca Karlosa Alkaraza

Karlos Alkaraz je pre deset dana preuzeo prvo mesto na ATP listi, nakon što je tirjumfovao na Ju Es openu.

- Alkaraz je najmlađi broj jedan na svetu u istoriji. To mnogo govori, jer u istoriji tenisa bilo je mnogo velikih šampiona. To što radi od početka karijere je prava ludnica. Momak ima 19 godina, a pokazuje neverovatan nivo tenisa. I on to zna. Čestitam Karlosu. Stvarno mi se dopada, jer je dobar momak i često se čujemo. Nisam imao priliku lično da mu čestitam, ali ću to učiniti u bliskoj budućnosti - rekao je Medvedev.

Alkaraz je preuzeo prvo mesto na ATP listi od Medvedeva.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz je najbolji na svetu



- Biti broj jedan na svetu bio je više san nego ambicija. Do svoje 22-23 godine nisam razmišljao o prvom mestu. Video sam te momke, Federera, Nadala, Ðokovića i rekao sam sebi: Ovo nije za mene -  rekao je ruski teniser.

Medvedev je istakao da je prvo mesto na ATP listi kao osvajanje grend slema.

- Kad sam osvojio svoj prvi grend slem u Njujorku nisam bio toliko daleko od Ðokovića. Biti broj jedan je kao da osvojite grend slem trofej. To je ono što ste učinili i to vam niko ne može oduzeti. Osvojio sam Ju-Es open, imam trofej u svojoj kući i ostaće tamo zauvek, ako ga neko ne ukrade. Isti je slučaj i sa prvim mestom na ATP listi - zaključio je Medvedev, koji je trenutno četvrti teniser sveta.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija