• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2022

07:00

NE SVAĐAJTE SE, MEKINRO STAVIO TAČKU NA GOAT TRKU! Najveći teniser svih vremena je...

reuters

Tenis

NE SVAĐAJTE SE, MEKINRO STAVIO TAČKU NA GOAT TRKU! Najveći teniser svih vremena je...

Podeli vest

Rodžer Federer odigraće poslednji turnir u karijeri, pa je pred Lejver kup opet aktuelna debata ko je najbolji teniser svih vremena

Borbu za zvanje najboljeg svih vremena vode Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Legendarni Džon Mekinro je pred početak Lever kupa dao odgovor na pitanje ko je GOAT.

Rodžer je najveći teniser svih vremena na travnatoj podlozi, najveći teniser svih vremena na tvrdoj podlozi je Novak Đoković, a najveći teniser svih vremena na šljaci je Rafael Nadal. Ne mislim da će iko više osvojiti 20 i više GS titula, kao njih trojica. Ali, iskreno, nisam mislio ni da će njih trojica osvojiti toliko slemova - rekao je Amerikanac.

Foto: AP/Photo/tanjug

Rodžer Federer ide u penziju

Mekinro se potom oprostio od Federerovog profesionalnog igranja tenisa.

- Rodžere, svi znaju kakva si ti klasa. Voleo sam da gledam kako igraš i da komentarišem tvoje mečeve – bila mi je privilegija da to radim. Ti si najdivniji igrač kojeg sam gledao na teniskom terenu. Meni je idol nekada bio Rod Lever, tako da to govori mnogo. Hvala ti na svemu što si uradio, to je sve što mogu da kažem. Obožavao si ovaj sport, a mi smo svi to mogli da vidimo. Kada se setim toga, ja se naježim – bilo je veliko zadovoljstvo gledati te tokom 20 godina. Uvek si bio izuzetno fin, baš kao što i deluješ.

Švajcarac je tokom karijere osvojio 103 ATP titule, uključujući 20 grend slem tititula, od toga osam Vimbldona, jedan Rolan Garos, šest puta je trijumfovao na Australijan openu,a pet puta na Ju Es openu, a ima i  28 masters trofeja. Tokom karijere Federer je zaradio preko 130 miliona američkih dolara samo od turnira.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Isto tako 90% brojeva govori da je Novak ukupni GOAT.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija