• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2022

10:22

FEDERER JE ŠTEKARA! NOVAK I MAREJ NASMEJALI SVE! Endi otkrio da se Rodžer opustio kad je čuo da on plaća, a Nole oduševio izjavom (VIDEO)

printscreen

Tenis

FEDERER JE ŠTEKARA! NOVAK I MAREJ NASMEJALI SVE! Endi otkrio da se Rodžer opustio kad je čuo da on plaća, a Nole oduševio izjavom (VIDEO)

Podeli vest

Da se fenomenalno provode u Londonu i sjajno slažu Rodžer Federer, Novak Đoković, Endi Marej i ostali teniseri na Lejver kupu dokazuju video snimci koji brzinom munje obilaze planatu

Mari je tu priliku iskoristio da sa njim i legendardnim švedskim teniserom Bjornom Borgom i Rodžerom Federerom ode na večeru, ali i da se potom našali.

- Bjorn me je podržavao tokom čitave večeri, a nisam ga nikada pre toga upoznao pre toga da budem iskren- rekao je Mari za "Eurosport".

 

 

Pored njega je stajao Novak Đoković koji je pitao ko je platio račun...

- Ja, pobrinuo sam se za račun. Kada su shvatili to počeli su sve više da naručuju, dezerte i svakojake stvari- našalio se Mari, na šta se Đoković još jednom nadovezao:

- Da ne bude zabune. Nisam bio tamo, inače bismo podelili račun.

Inače, Novak i Endi imaju i jedan zajednički problem u engleskoj prestonici, a to je brijanje. Novinara "Eurosporta" je zanimalo šta se dešava sa Marijevom bradom, na šta je ovaj rekao da mu žilet nije kompatibilan sa brijačem.

- Morao sam da izađem ovakav pred vas, nažalost- rekao je Mari na šta je Đoković prokomentarisao kratko: 

 

 

- Katastrofa!

Đoković je imao isti taj problem...

- Drago mi je da nisam jedini sa tim problemom. Nemam punjač za moj trimer - rekao je srpski teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20