• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

23:28 >> 23:36

DUPLA POBEDA ZA NOVAKA! Beretini i Đoković LAGANO slavili protiv tima Sveta!

Tanjug/AP

Tenis

DUPLA POBEDA ZA NOVAKA! Beretini i Đoković LAGANO slavili protiv tima Sveta!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u tandemu sa Mateom Beretinijem doneo je sedmu pobedu timu Evrope na Lejver kupu pošto su sa 2:0 savladali Aleksa De Minora i Džeka Soka

Dupla pobeda za Novaka Đokovića na Lejver kupu! Dvadeset minuta bilo je potrebno srpskom teniseru da se odmori od trijumfa nad Frensisom Tijafoom, a odmah je doneo još jedno slavlje za tim Evrope na Lejver kupu. Đoković je u tandemu sa Mateom Beretinijem izašla na kraj sa Aleksom De Minorom i Džekom Sokom - 2:0 (7:5, 6:2). 

Foto: Tanjug/AP

Briljirao je Novak Đoković u singlu, a potom je izšao na teren i u dublu te sa Beretinijem počistio američko-australijski tandem. Nisu se Aleks De Minor i Džek Sok ništa pitali na terenu O2 Arene. Srpski teniser je leteo po terenu, kupio sve što je stiglo sa druge strane mreže. 

Prvi set je bio nešto zanimljiviji. Imali su Beretini i Đoković šansu da brzo završe posao, ali su predstavnici tima Sveta uspeli da se vrate u meč. Ipak, kada se srpsko-italijanski tandem razbudio na 6:5 pao je novi brejk i prvi set je bio gotov. U drugom - surova dominacija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija