• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2022

11:15

NOVAČE, ŠTA TO JEDEŠ? Evo šta je uradio zbog Federera, fanovima nije jasno šta se dešava! (FOTO)

Tanjug/AP

Tenis

NOVAČE, ŠTA TO JEDEŠ? Evo šta je uradio zbog Federera, fanovima nije jasno šta se dešava! (FOTO)

Podeli vest

Rodžer Federer i Tim Evrope na Lejver kupu uz suši pravi planove kako da dobiju Tim Sveta i sjajno im ide

Novak Đoković je u subotu odigrao dva meča na Lejver kupu, oba je dobio, pa Tim Evrope pred poslednji dan takmičenja vodi sa 8:4.

Novak je isprašio Frensisa Tijafoa 6:1, 6:3, a potom dobio i dubl meč sa Mateom Beretijem.Federer je kasnije na Instagramu postavio zanimljivu fotografiju i otkrio kako prave strategiju za rivale.

Častili su se sušijem, a pridružio im se i Novak Đoković, što je mnoge iznenadilo. Fanovi na društvenim mrežama se pitaju da li je Nole i dalje vegan, drugi kažu da svi jedu suši za vegane, a bilo je i onih koji misle da se Nole samo fotografisao sa saigračima iz tima.

 

 

 

U nedelju će prvi na teren izaći dubl partneri. Za tim Evrope nastupaće Mateo Beretini i Endi Mari, dok će za Tim sveta na terenu biti Feliks Ože-Alijasim i Džek Sok. Njihov duel se igra od 13 sati. Nakon dubl meča, Novak Đoković će odmeriti snage sa mladim Kanađaninom Feliks Ože-Alijasimom.

Tim Evrope vodi 8:4. Za sada su zakazana još dva meča, ali je pitanje da li će do njih doći. Svaka pobeda trećeg dana vredi tri poena, pa ako dubl i Novak donesu bodove Timu Evrope sve je gotovo.

Novak će nakon završetka Lejver kupa putovati u Tel Aviv gde će nastupati na turniru iz serije 250, nakon kog će produžiti put Astane, gde će imati priliku da osvoji novih 500 ATP bodova.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija