• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2022

20:05

PONOVO GORE MREŽE ZBOG NOVAKA! Arapi pobesneli! LAVINA UVREDA ZA ĐOKOVIĆA! Ovo je sad već politika!

AP/Photo

Tenis

PONOVO GORE MREŽE ZBOG NOVAKA! Arapi pobesneli! LAVINA UVREDA ZA ĐOKOVIĆA! Ovo je sad već politika!

Podeli vest

Ponovo gore mreže zbog Novaka Đokovića! Najbolji srpski teniser je sada na udaru arapskih tviteraša i fanova nakon što je pozdravio Izrael pred učešće na turniru u Tel Avivu.

Đoković je, preko svog ličnog naloga na Tviteru, objavio rukom pisanu poruku i svoj potpis, a početak je napisao na hebrejskom, „Pozdrav Izraelu“, a zatim nastavio na engleskom: Veoma sam srećan i uzbuđen što se vraćam u Izrael. Radujem se sjajnom iskustvu.”

Ubrzo nakon toga, na svakoj objavi je bila prava lavina komentara zbog Palestine, nažalost, bilo je i uvredljivih.

Novaka su napali jer podržava „okupiranu zemlju koja uvek krši prava Palestinaca“.

 

- Izrael je država aparthejda kojom upravlja politika eliminisanja palestinskog postojanja. Od ovog cilja zavisi celokupno postojanje Izraela. Ova zemlja je bezbroj puta prekršila propise Ujedinjenih nacija i pravila međunarodnog humanitarnog prava i zakona o ljudskim pravima -  prokomentarisao je jedan od njih.

Objava srpskog asa ima više od 1.600 citiranja, uglavnom uz političku i ratnu tematiku.

- Prvo, to je Palestina, a drugo, ja ne priznajem ovaj turnir. Neću to da gledam niti ohrabrujem. Vidimo se na sledećem turniru."

Novak ima mnogo navijača u arapskom svetu, mnogi su ogorčeni zbog ovog poteza, a njegova poseta je, naravno, čisto sportske prirode.

Bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kosovska katastrofa

pre 1 godinu

Pogledajte dokumentarni film iz 4 dela Al nakba Palestinska katastrofa na youtube mnogo toga će vam biti jasnije o Izraelu i Palestini i prepoznaćete Britanski način delovanja koji sprovode protiv našeg naroda na Kosovu.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija