• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

11:12

NOVI VIDEO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mirka Federer je prišla Novaku, zaplakao je... (VIDEO)

printscreen

Tenis

NOVI VIDEO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Mirka Federer je prišla Novaku, zaplakao je... (VIDEO)

Podeli vest

Supruga Rodžera Federera Mirka Federer zagrlila je uplakanog Novaka Đokovića tokom opraštanja Švajcarca od tenisa posle neverovatne karijere

Rodžer Federer je na pomenutom Lejver kupu odigrao poslednji meč u karijeri, a sada se na društvenim mrwžama pijavio video snimak koji nismo imalu proliku ranije da vidimo. 

Veoma emotivna scena koja je nastala je dok se Federer opraštao po završetku poslednjeg meča u karijeri. Njegova supruga Mirka spustila se na teren i prvo je sa njim podelila emotivne trenutke. Potom je pokazala poštovanje prema svim teniserima. Zagrlila je i malo pričala  sa Đokovićem, što se vidi i na snimku. Nole nije mogao da sakrije suze kada su Rodžeru prišla njegova deca, dve ćerke i dva sina.

 

 

 


Plakali su Rodžer, Rafa, Nole, ostali teniser, Mirka i deca, navijači...

- Mislim da se osećam kompletno. Izgubio sam svoj poslednji meč u singu, izgubio sam svoj poslednji meč u dublu, izgubio sam glas dok sam podržavao saigrače, izgubio sam poslednji put kao tim. Izgubio sam posao, sve sam izgubio, ali sam srećan i dobro se osećam. To je zapravo ironično, svi misle da je ovo srećan oproštaj kao iz bajke. Za mene je ovo ispalo tako, ali nikada nisam ni mislio da će biti tako -  iskreno je rekao Federer.

Foto: ap photo

Rodžer Federer plače

Inače, Novak je iz Londona otputovao u Tel Aviv gde će igrati na ATP turniru. U prvom meču ga čeka duel sa Pablom Anduharom.

- Kada sam bio na terenu, mislio sam kako bi izgledalo za mene kada se ja budem opraštao. Voleo bih da moji najveći rivali budu tu, jer je to bilo nešto posebno i dalo je dodatni značaj tom trenutku.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija