• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

12:42

GLEDA ME U OČI I KAŽE "JE*I SE! Evo zbog čega su se dva tenisera POŠIBALI REKETIMA na mreži! Skandal kakav odavno nije viđen! (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

GLEDA ME U OČI I KAŽE "JE*I SE! Evo zbog čega su se dva tenisera POŠIBALI REKETIMA na mreži! Skandal kakav odavno nije viđen! (VIDEO)

Podeli vest

Scena kakva odavno nije viđena dogodila se na čelendžeru u Orleanu, gde su se na kraju meča fizički obračunali Korentin Mute i Adrian Andreev.

Bugarin Andrejev je u meču prepunom varnica pobedio 2:1, a nakon što se pozdravio sa rivalom iz Francuske, došlo je do fizičkog obračuna.

Usledilo je koškanje, unošenje u facu i udarac glavom, a zatim i odgurivanje i psovke.

Mute je posle meča otkrio i svoju verziju priče.

 

 

Ne želim da se izvinjavam za ovo što se desilo na kraju meča. Kada igrač dozvoli sebi da kaže "je*i se" dva puta, dok me gleda u oči, ne mogu da mu pomognem da razume da u mom shvatanju to nije stvar koja treba da se radi. Aplaudirali ste ovom igraču na kraju meča, za vas su možda to prihvatljive stvari, za mene nisu.

- U svakom slučaju, pretio mi je i rekao da ga čekam ispred izlaza sa terena, što sam ja očigledno uradio, ali sam imao problem da ga nađem, tragao sam za njim 10 minuta. Zapravo, bio je sakriven na drugoj strani iza šest ljudi iz obezbeđenja. Čuo sam tvoje pretnje, tako da, kada izađeš iz sobe gde te kriju, biću veoma srećan da te sretnem. Čekam te nestrpljivo da možemo da popričamo mirno - napisao je Korentin Mute na svom Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija