• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

09:12

BERDIH PODIGAO PRAŠINU: Federer je ostavio jači trag od Đokovića! Nadal nije ikona kao Švajcarac

Tenis

BERDIH PODIGAO PRAŠINU: Federer je ostavio jači trag od Đokovića! Nadal nije ikona kao Švajcarac

Podeli vest

Tomaš Berdih se javio nakon odlaska Rodžera Federera u penziju, imao je šta da kaže o GOAT trci, pa ne sumnja da je Švajcarac veći od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala

Čeh se već tri godine ne bavi tenisom, dok je pre nekoliko dana Švajcarac na Lejver kupu u Londonu definitivno rekao zbogom takmičenju.

Federer jači od Đokovića

Berdih je  u intervjuu za češki "Idnes", dao je zanimljivu prognozu raspleta trke za GOAT u kojoj su Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal.

- Oni koji žele da porede najveće asove kroz brojke uvek će naći različite argumente za razne igrače. Možda je broj grend slem titula najobjektivnija mera, ali opet imate sportiste koji su ostavili veliki trag. Mislim da će Federer imati jači trag od Đokovića. On je veća ikona i od Nadala. Možda baš zato što je započeo tu veliku eru. To što je uradio za tenis ne može biti nadjačano bilo kojim rezultatima - kazao je Rodžer Federer i nastavio: 

Foto: reuters

Novak Đoković

- Ima mnogo onih koji su počeli da prate tenis ili da ga igraju zahvaljujući njegovim veštinama na terenu. To ga čini superiornijim u odnosu na ostale. Mada razumem ako neko od navijača nađe nešto posebno i u Nadalu, Đokoviću ili u drugim igračima.

Kaže da se Federer povukao u pravom trenutku.

- Naslućivao sam da je moguće da se povuče imajući u vidu njegove zdravstvene probleme i kroz šta je sve prolazio. Trebalo je samo da ispranira pravi trenutak. Mislim da je to bio savršen tajming.

Foto: reuters

Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković


Govorio je Čeh i o tome kako se švajcarski as ponašao van terena.

- Rodžer se ponašao veoma ljudski i prijatno. Ako biste ga sreli u svlačionici ili bilo gde van terena, ne biste verovali da je to on. Bilo je i momenata kada se ponašao kao dečak i kada je pravio gluposti.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija