• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

14:36

ODLOŽITE SVE OBAVEZE! Đoković u sredu na terenu POZNATO U KOLIKO SATI!

reuters

Tenis

ODLOŽITE SVE OBAVEZE! Đoković u sredu na terenu POZNATO U KOLIKO SATI!

Podeli vest

Novak Đoković ćeprvi meč na turniru u Astani odigrati u sredu od 14 časova

Novaka Đokovića na startu takičenja očekuje duel sa Čilenacem Kristijano Garinom. Kako je organizator najavio ovaj meč neće početi pre 14.00. 

Ukoliko ne bude iznenađenja, Novak Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Van de Zandšulpa koji je u prvom kolu bio bolji od Bejbita Žukajeva.

Đoković i Gardin su do sada odigrali dva meča, oba je dobio Srbin, prošlegodine na Australijan openuo i 2020.na ATP kupu.

Foto: reuters

Novak Đoković

Dvadeset godina igram tenis profesionalno, imao sam velikih uspeha, skoro uvek sam išao u pravom smeru, nabolje. Održavao sam taj nivo godinama, igrao najbolje na najvećim turnirima, ali u poslednjih nekoliko godina pokušavam da napravim ravnotežu u odnosu na porodični život – usmerio sam energiju na najvažnije turnire. Ove godine sam nažalost propustio dva slema, tu želim da igram najbolje. Nije mi bilo teško da budem fizički kako treba, emotivno je bilo nešto teže jer sam se suočavao sa okolnostima s kakvim nikad nisam. Telo mi je zapravo zahvalno, jer nije prošlo toliki napor. Loša strana neigranja jeste nedostatak mečeva – što više igraš, to si komforniji na terenu – rekao je Nole nedavno.

 

Foto: reuters

 

Đoković dolazi sa mnogo optimizma u Kazahstan jer je prethodno u Tel Avivu podigao treću titulu u sezoni, pa sada želi da osvoji i trofej iz kategorije 500 koji mu jedini nedostaje ove sezone.

ATP turnir u Astani igra se za nagradni fond od 2.054.825 dolara.Titulu u Astani je 2021. godine osvojio Sunvu Kvon iz Južne Koreje, koji ove godine ne nastupa na turniru.

Bonus video 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija