• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2022

18:18

SRBIJA NEĆE DA ĆUTI! ALKARAZU NIJE TREBALO DA OVO PORUČI NADALU! Dušo, to nije Nole! Postoji samo jedan i zove se NOVAK ĐOKOVIĆ!

tanjug/ap photo/reuters

Tenis

SRBIJA NEĆE DA ĆUTI! ALKARAZU NIJE TREBALO DA OVO PORUČI NADALU! Dušo, to nije Nole! Postoji samo jedan i zove se NOVAK ĐOKOVIĆ!

Podeli vest

Na vrh ATP liste zasela su dva španska tenisera Karlos Alkaraz i Rafael Nadal i to posle svega što je svet radio Novaku Đokoviću. Bilo je politike, ali i prilično nekorektnih vansportskih stvari koje su uticale na novi planetarni teniski poredak.

Karlos Alkaraz želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

Momak iz Mursije na Instagramu je poslao poruku koja je naišla na ogorčenost ljubitelja tenisa u Srbiji, kao i brojnih obožavatelja Novaka Đokovića širom planete.

- Dva Španca na vrhu rang-liste! Ponosan sam što delim ovaj trenutak sa Rafaelom Nadalom, najboljim igračem svih vremena! Idemo - poručio je Alkaraz i tako ponovo pokrenuo GOAT debatu o najboljem koji je ikada hodao teniskim terenima. 

 

 

A veliki broj komentara koji je stigao na adresu španske teniske senzacije imao je negativnu konotaciju, te su krenula ukazivanja na to koliki uticaj je zapravo imao sam ATP na trenutan svetski teniski poredak. 

Jedan Đokovićev navijač iz Srbije je tvitovao:

- Sistem rangiranja je zakazao. I nije najbolji igrač ikada. Znam da si Španac, ali prestani sa euforijom, molim te.

Foto: printscreen instagram

Među hiljadam komentara koji su zatrpali društvene mreže Alkaraza zanimljiv je bio jedan sarkastičan komentar obožavateljke srpskog asa, koja je ispravila Alkaraza.

 - Dušo to nije Novak.

Foto: printscreen instagram

 

Još jedan Noletov navijač zakopao je ATP koji je takođe podelio plasman dvojice Španaca na svojim zvaničnim kanalima.

- U redu, hoćemo li razgovarati o statistici? Ili treba da govorimo o dobroti, intelektu i humanosti? Ok, za ove imam samo jedno ime: @ĐokerNole Najbolji!

Foto: printscreen instagram

Još jedan navijač kritikovao je ATP da nije fer.

- Ne. Možete lažirati brojeve koliko god želite, ali mi znamo istinu. Pravi svetski broj 1 je GOAT i danas je najbolji igrač na svetu. Recite njegovo ime ku***ce: Novak Đoković. #Đoković PS: Vaša korupcija ga ne može zaustaviti.

Foto: printscreen instagram

Đoković je postao viralan zbog svog letećeg udarca u Tel Avivu, a mnogi fanovi su takođe zahtevali da to postane novi ATP logo. Pominjući tu sliku, jedna obožavateljka iz Južne Afrike je tvitovala:

- Leteći Novak je GOAT. Novak Đoković je trenutno u Kazahstanu. Fokusiran je tada da vrati svoj najviši rang osvajanjem što više naslova na ATP turneji.

Foto: printscreen instagram

Bile su ovo samo neke od reakcije teniskog sveta na Karlosovu objavu o tome ko je najbolji svih vremena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

Ništa neobično i nije neočekivano da svako gura svog favorita i omiljenog igrača, pa jjoš i zemljaka. Na kraju balade, kad se bude podvukla linija na karijere sve trojice, titulu GOAT poneće onaj koji bude imao najbolje statistike i rekorde. Da, nema dileme oko toga, Rodžer je zaista igrao najlepši tenis ali to nije umetničko klizanje pa da se ocenjuje "umetnički dojam" tako da on definitivno gleda u leđa i Nadala i Novaka a videćemo ko od njih dvojice će na kraju poneti laskavu titulu. Novak trenutno ima prednost ali još nije kraj ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija