• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

21:30

FEDERER ODJAVIO SVOJE ŠVAJCARCE! Organizator se odmah oglasio i POSLAO PORUKU RODŽERU!

Tenis

FEDERER ODJAVIO SVOJE ŠVAJCARCE! Organizator se odmah oglasio i POSLAO PORUKU RODŽERU!

Podeli vest

Bivši švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da neće prisustvovati ATP turniru u Bazelu i dodao da bi ceremonija u rodnom gradu povodom završetka njegove igračke karijere došla prerano, preneo je Eurosport. Organizator turnira nije dugo čekao i oglasio se istog dana.

Direktor turnira u Bazelu Rodžer Brenvald izjavio je da bi ceremonija mogla da se organizuje na nekom od narednih turnira u Bazelu.

Federer je jedan od najvećih svih vremena i ukazati mu čast je apsolutno imalo smisla. Želeli smo da proslavimo Rodžerove godine uspeha, ali potpuno nam je jasno da mu je potrebno dodatno vreme -  rekao je Brenvald.

Federer je, podsetimo, rekao da bi proslava u Bazelu imala posebno značenje, ali da ove godine ne bi bio spreman za još jednu takvu ceremoniju posle emotivnog oproštaja 15. septembra na Lejver kupu u Londonu.

Foto: Tanjug

Hvala Bazelu što je želeo da me ugosti ove godine. I dalje pokušavam da procesuiram sve što se dogodilo u poslednje vreme. Opraštanje u rodnom Bazelu će imati veoma posebno mesto u mom srcu, ali je premalo vremena prošlo od Londona - rekao je Federer.

ATP turnir u Bazelu biće odigran od 24. do 30. oktobra. Federer je trebalo da učestvuje na ovom turniru, ali je posle toga objavio kraj karijere. Organizatori su želeli da Federeru odaju počast posebnom ceremonijom.

ATP turnir u Bazelu je poslednji put organizovan 2019. godine, kada je Federer osvojio 10. titulu.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija