• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2022

14:25

KIRJOS JE PRLJAV IGRAČ! Nastavlja se TENISKI RAT između Nika i CICIPASA!

Tanjug/AP

Tenis

KIRJOS JE PRLJAV IGRAČ! Nastavlja se TENISKI RAT između Nika i CICIPASA!

Podeli vest

Rat između Stefanosa Cicipasa i Nika Kirjosa traje još od Vimbldona, a sada se u njihov sukob umešala i majka grčkog tenisera

Uspeo je Nik Kirjos da napravi veliko iznenađenje u trećem kolu Vimbldona i savlada Stefanosa Cicipasa. Taj susret obeležio je veliki broj prekida, tenzije i sukoba dvojice tenisera, a u opštom haosu nešto bolje se snašao Australijanac. 

Kirjos je nekoliko puta gubio nerve i kritikovao odluke sudije Damjana Dumusoe. Australijanac je tražio da Cicipas bude kažnjen nakon što je raspalio lopticu na tribine posle izgubljenog prvog seta. Glavni arbitar je samo opomenuo Grka, dok je Kirjos tražio da Cicipas bude suspendovan! 

Ni tri meseca nakon tog meča situacija se nije smirila, a nove informacije u čitavom "slučaju" donela je Julijana Sergejeva Apostoli, majka Stefanosa Cicipasa. Ona je nedavno stala u odbranu svog sina i žestoko kritikovala Nika Kirjosa. 

Foto: Tanjug/AP

- Jedina osoba koja zbunjuje Stefanosa je Nik Kirjos. On je jedini koji uspeva da ga izvede iz takta. Na Vimbldonu, Kirjos je odlučio da ignoriše pravila sporta. Meč je postao čudan i nervozan jer je on igrao prljav tenis. Stefanos nije igrao tako. Izgubio je nerve zbog ponašanja protivnika, izgubio je meč bez da je bio slabiji na terenu - rekla je majka Stefanosa Cicipasa. 

Podsećamo, grčki teniser je nadavno poražen u finalu turnira u Astani pošto je od njega bio bolji Novak Đoković sa 6:3, 6:4!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija