• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

18:10

ORGANIZATORI U PROBLEMU! Pršte OTKAZI pred Pariz! Povukli se Zverev i Kirjos!

AP, Reuter

Tenis

ORGANIZATORI U PROBLEMU! Pršte OTKAZI pred Pariz! Povukli se Zverev i Kirjos!

Podeli vest

Nemački teniser Aleksander Zverev i Australijanac Nik Kirjos otkazali su učešće na Mastersu u Parizu

Pljušte otkazi pred Masters u Parizu! Nemac Aleksander Zverev i Australijanac Nik Kirjos otkazali su učešće na turniru u francuskoj prestonici zbog problema sa povredama. Od ranije je poznato da olimpijski šampion neće biti u stanju da igra budući da na terenu nije bio od polufinala Rolan Garosa kada je doživeo stravičnu povredu protiv Rafaela Nadala. 

Umesto njega mesto u glavnom žrebu Mastersa u Parizu dobio je Endi Marej. Nekada prvi igrač sveta kuburi sa formom, do učešća na turniru morao bi kroz kvalifikacije, ali je otkaz Aleksandera Zvereva otvorio put Britancu da ipak zaigra u finišu godine. 

Foto: reuters

Što se tiče Kirjosa, on je otkazao i turnir u Bazelu koji je na programu naredne nedelje, ali i Masters u Parizu. Australijanca muči koleno zbog kog je morao da se povuče sa turnira u Tokiju kada je predao meč Tejloru Fricu. 

Nika Kirjosa će u glavnom žrebu Pariza zameniti još jedan Britanac - Džek Drejper. Sledeći koji se nada pozivu i nečijem otkazu je američki teniser Brendon Nakašima koji je u ovom momentu prvi "ispod crte". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)
Live TV

Krajnji cilj centara moći je uništenje pravoslavlja! Žrtvovali su kompletnu Ukrajinu, broj stradalih je frapantan! (VIDEO)

Juče je počeo mirovni samit u Švajcarskoj gde se sastalo gotovo 100 zemalja i preko 50 šefova država da razgovaraju o trajnom prekidu vatre, među kojima su premijerka Italije, Đorđa Meloni, predsednik Francuske Emanuel Makron i predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski, dok je Rusija u potpunosti izuzeta iz ovog skupa. Ekspert za energetiku Dragan Škobalj komentarisao je ovaj događaj tokom gostovanja u "Info jutru" televizije Informer.

16.06.2024

12:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26