• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.10.2022

18:38

KECMANOVIĆ OSTAO BEZ FINALA! Italijani se bore za TITULU u Napulju!

Tanjug/AP

Tenis

KECMANOVIĆ OSTAO BEZ FINALA! Italijani se bore za TITULU u Napulju!

Podeli vest

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u polufinalu ATP turnira serije 250 u Napulju od Italijana Lorenca Muzetija sa 0:2 (po setovima 3:6, 4:6) posle sat i 30 minuta igre

Srpski teniser bolje je otvorio meč i prvi stigao do brejka u trećem gemu prvog seta, ali je zatim dva puta zaredom izgubio servis i prepustio domaćem teniseru prvi deo igre.

U drugom setu Muzetiju je brejk u petom gemu bio dovoljan da osigura trijumf i plasman u finale, gde ga čeka zemljak Mateo Beretini.

Drugi nosilac turnira u Napulju i 16. teniser sveta slavio je u polufinalu posle preokreta protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 3:6, 7:6 (2), 6:3.

Turnir u Italiji igra se na betonu i u dvorani, a titulu je prošle godine osvojio Holanđanin Talon Grikspor.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija