• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

14:32

AUSTRALIJANCI, POKAŽITE DA IMATE OBRAZA! Đoković iz Beograda poslao iskrenu poruku političarima!

pexels/tanjug/rojters

Tenis

AUSTRALIJANCI, POKAŽITE DA IMATE OBRAZA! Đoković iz Beograda poslao iskrenu poruku političarima!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nada da će igrati dogodine na Australijan openu i potvrdio da će do kraja sezone nastupiti na mastersu u Parizu i na završnom mastersu u Torinu

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković posetio je Sajam knjiga i tom prilikom pričao o Australijan openu. Nole, koji je devet puta trijumfovao u Melburnu, nada se da će mu dozvoliti da igra u Melburnu nakon što je početkom godine deportovan pošto nije vakcinisan.

Novak hoće u Australiju

- Trenutno to nije mojim rukama, ali nadam se da ću dobiti pozitivne vesti jer želim da idem u Australiju da igram. Idem na zadnja dva turnira za mene u ovoj sezoni - Pariz, koji je sledeće nedelje, i Torino, završni masters. I onda pauza, pa kreće nova sezona, nadam se u januaru - rekao je Ðoković danas na Sajmu obrazovanja u okviru 65. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, na kom se pojavio ispred svoje fondacije "Novak Ðoković".

 

Iako opozicija u Australiji već danima vodi hajku protiv Novaka Đokovića, narod je uz srpskog tenisera. Telivizijski kuća "10 News first Melbourn" organizovala je glasanje na Tviter nalogu. Australijanci su se izjasnili - žele Novaka u Melburnu.

S obzirom na to da je javno mnjenje prethodne godine bilo podeljeno, usledio je preokret. Videli su i Australijanci da je tadašnja vast iskoristila Novaka kako bi sakupila političke poene, maltretirali su ga desetak dana, a potom deportovali, jer nije vaksinisan protiv koron. Čak 87 odsto Australijanaca sada smatra da Novak treba da igra na Australijan openu, a samo 13 odsto je protiv toga da se Novaku ukine deportacija.


Foto: ANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

 



Ðoković je medijima otkrio šta voli da čita dok je na putovanjima.

- Volim literaturu ruskih pisaca koja se odnosi na zdravlje uglavnom, pošto me ta oblast jako privlači. Zdravlje, medicina, alternativni prirodni načini lečenja, tako da to je nešto što trenutno čitam. Volim da čitam i Jovana Deretića, koji piše o našoj staroj istoriji, to je nešto što je stalno u mojim koferima - poručio je trenutno sedmi teniser planete i osvajač 21 grend slem titule.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija