• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

17:47

POZNATI TENISER STAO U NOVAKOVU ODBRANU! Situacija sa Đokovićem je bila CIRKUS! (VIDEO)

Ilustracija

Tenis

POZNATI TENISER STAO U NOVAKOVU ODBRANU! Situacija sa Đokovićem je bila CIRKUS! (VIDEO)

Podeli vest

Američki teniser Kristofer Jubenks komentarisao je odluku Australijan opena da zabrani Novaku Đokoviću učešće na prvom grend slemu u sezoni početkom godine

Australijska vlada je sramnom odlukom deportovala najboljeg reketa Srbije, tada i sveta, iz Melburna, oduzevši mu pravo da brani titulu na prvom grend slemu u sezoni.

Njegovo učešće na turniru koji je osvajao deset puta u karijeri dovedeno je i na predstojećem Ozi openu, ali većina tenisera smatra da nema potrebe za tako nešto.

Prvi je glas digao Kristofer Jubenks, američki teniser smatra da će Nole biti deo spektakla u Melburnu kojim se otvara nova sezona u "belom sportu.

- Nadam se da će Novaku biti dozvoljeno da igra na ovom Australijan openu. Cela ta situacija je bila cirkus i sigurno za mnogo toga nije kriv Đoković. Mislim da je dosta krivice bilo upereno ka Teniskom savezu Australije i australijskoj vladi, mislim da su oni prenosili potencijalno pogrešne informacije. Novak je došao misleći da će moći da se takmiči, ali je zbog toga što su mu date pogrešne informacije deportovan - rekao je Jubenks za "Tenis".

Dvadesetšestogodišnji Amerikanac, trenutno 133. na ATP rang listi, sumira celu situaciju kao "splet nesrećnih okolnosti".

Foto: Reuters

Kristofer Jubenks

- Znamo za pravilo da, ako vas deporutju, ne možete da aplicirate za vizu naredne tri godine. To svi razumemo. Međutim, verujem da će Novak moći da igra, a i nadam se da će moći. Nadam se da će doći do nekog kompromisa koji će mu dozvoliti da se takmiči jer je on stvarno pokušao da prati sva pravila koja su mu predočena i to je stvarno bio nesrećni incident, sve to na koji se način odvilo - dodao je Jubenks.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija