• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2022

21:58

BIVŠI GREND SLEM ŠAMPION ELIMINISAN U DOMOVINI! Španac u polufinalu Bazela!

Reuters

Tenis

BIVŠI GREND SLEM ŠAMPION ELIMINISAN U DOMOVINI! Španac u polufinalu Bazela!

Podeli vest

Španski teniser Roberto Bautista Agut plasirao se u polufinale turnira u Bazelu, pošto je pobedio 194. igrača sveta Švajcarca Stena Vavrinku rezultatom 2:0 (po setovima 7:5, 7:6)

Bautista Agut, 22. teniser sveta, pobedio je posle dva sata i 10 minuta.

Španac je na početku vodio sa 2:0, ali je Vavrinka uspeo da preokrene na 4:3. Bautista Agut je zatim napravio brejk u 11. gemu i posle poentiranja na svoj servis poveo je u meču.

U drugom setu nije bilo brejka i odigran je taj-brejk koji je španski teniser dobio sa 7:5.

Šesti nosilac na turniru u Bazelu će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Danca Holgera Runea i Francuza Artura Rinderkneka.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31