• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

08:23

FRANCUZI BILI U NEVERICI KAD SU VIDELI! Novak trenirao bos, trčao uzbrdo... (VIDEO)

printscreen

Tenis

FRANCUZI BILI U NEVERICI KAD SU VIDELI! Novak trenirao bos, trčao uzbrdo... (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković dobro se zabavlja u Parizu pred početak takmičenja

U prvom meču Novak Đoković će igrati protiv Maksima Kresija. Pred ovaj meč naš teniser imao je posebnu pripremu.

Francuzi su bili u neverici, kao da već nisu navikli na ovakvog Novaka! Na društvenim mrežama pojavio se video snimak Novaka Đokovića i Ulisesa Badija. Naš teniser i njegov fizioterapeuta Ulises Badi bosi su se trkali uz brdo u jednom od parkova Pariza. 

Naravno, dobro su se zabavili. Đoković je pustio trenera da krene prvi, a onda je posle samo nekoliko koraka pokazao da je u vrhunskoj formi.

 

 

 

 

Đoković je posle pobede želeo da se nizbrdo spusti kotrljajući, ali Ulises nije bio raspoložen za tu ideju, pa su morali da siđu na onaj, dosta normalniji način.

Prethodno je naš as pokazao da je veliki džentlmen, iako je trenirao jednoj gospođi je pomagao sa koferima.

- Osećam se sjajno. Imao sam mnogo uspeha na ovom turniru i dolazim sa mnogo samopouzdanja. Poslednja dva puta kada sam igrao, osvojio sam titulu, 2019. i 2021. godine. Nadam se da ću nastaviti niz. Osećam se pozitivno na terenu, pronašao sam svoju igru. Generalno sam igrao dobro u dvorani, probaću da nastavim to i ovde - samouvereno poručuje Novak.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija