• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

09:19

NADALU SU OVO DESILO PRVI PUT! Rafi nedostaje sin: Postao sam otac, sve se promenilo! Teško mi je da se prilagodim

USA Today/ Robert Deutsch

Tenis

NADALU SU OVO DESILO PRVI PUT! Rafi nedostaje sin: Postao sam otac, sve se promenilo! Teško mi je da se prilagodim

Podeli vest

Rafael Nadal je eliminisan iz Pariza već u drugom kolu turnira, pošto je poražen od Tomija Pola sa 3:6, 7:6(4), 6:1

Prvi put u karijeri Rafeal Nadal nije uspeo da se plasira u šesnaestinu finala dva uzastopna maestersa u karijeri. Ranije ove godine nije uspeo da prođe drugu rundu turnira u Sinsinatiju. 

Nadalove navijače posebno je zabrinuo jedan momenat, koji se retko viđa na njegovim mečevima.  Španac se predao na kraju meča kada mu je bilo jasno da je poražen. Nije trčao, ni servirao punom snagom, što je vrlo čudni jer Rafa uvek igra na maksimalnom nivou, čak i kada je kasno da nema šansu za povretak. Možda se nešto promenilo, a možda samo nije želeo da rizikuje pred Završni masters na kraju sezone. 

Nadalu nedostaje sin

- Ovoga puta drugačija situacija nego inače. Postao sam otac, sve se promenilo. Prilično je zanimljivo da čak i posle tri nedelje kako smo dobili sina, sa kojim ne možete da komunicirate jer je jako mali, on počinje da vam nedostaje. To je novo životno iskustvo. Sve promene su teške u ovom životu i jednostavno morate da se prilagodite. Svaka promena je teška, a meni je možda i prvi put teško da se prilagodim. Moram da budem fleksibilniji. Ovo iskustvo je jedinstveno u poređenju sa svim prethodnim koja sam imao - iskren je bio Španac.

Posle Parita ga čeka Završni masters u Torinu od 14. do 20. novembra.

Ukoliko se ne desi ništa ogromno, igraću u Torinu. Nisam se takmičio mnogo ove godine i potrebni su mi dani na ATP turu. Nemam ništa da izgubim nakon dobre godine - kazao je Nadal.

Rafa i dalje mora da putuje, a dotle će uz pomoć tehnologije biti uz najbliže.

- Život onih koji putuju je manje težak od života ljudi koji ostaju kod kuće sa bebom. Živimo u vreme moderne tehnologije koja nam dozvoljava da putem video poziva komuniciramo sa najmilijima. Dok budem na putu viđaću suprugu i sina putem video-poziva.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Sramno, vadi se na dete! Neka se odmah penzioniše jer nije više ni bleda senka nekadašnjeg igrača.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija