• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

13:15

NEVEROVATNO! NIŠTA NIJE NAUČIO IZ SEDAM VEZANIH PORAZA! Cicipas PRETI NOVAKU pred borbu za finale Pariza!

reuters

Tenis

NEVEROVATNO! NIŠTA NIJE NAUČIO IZ SEDAM VEZANIH PORAZA! Cicipas PRETI NOVAKU pred borbu za finale Pariza!

Podeli vest

Novak Đoković danas ima najveći test u dosadašnjem toku mastersa u Parizu, gde brani trofej koji je osvajao šest puta.

Srpski teniser će u polufinalu odmeriti snage sa i dalje mladim (24 godine) Stefanosom Cicipasom, ali koji mu je stari znanac.

Grk je u karijeri pobedio Novaka dva puta, imao je čak pozitivan učinak (2:1), ali od mastersa u Šangaju 2019. godine vezao je sedam vezanih poraza.

Ipak, to mu nije smetalo da iznova preti Srbinu.

Foto: reuters

Najavljivao je na leto 2021. godine da želi da uzme od Novaka prvo mesto, govorio je nakon toga da je Đokovića moguće pobediti, a u januaru 2022. godine je, tokom čuvene drame u Australiji, govorio protiv srpskog tenisera i njegove pravne borbe sa tamošnjim vlastima.

Sada, pred polufinale u Parizu, dvadesettrogodišnji Grk poručuje da je skupio iskustvo iz prethodnih duela i da veruje da zna kako može da izađe na kraj sa Đokovićem.

- Moram da budem konstantno na istom nivou. Imam oružja koja bih mogao da iskoristim. U prošlosti sam igao sa previše spina ili suviše snage. Važno je pronaći sredinu. Biće to fizički naporan meč, moraću dobro da se krećem - rekao je Cicipas pre meča protiv srpskog tenisera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teniser

pre 1 godinu

Cicipas je imao sreće da dobije dva puta Novaka, u periodu kad je ovaj kuburio sa povredom lakta (baš kao i Kirgios) i umišlja da može to da ponovi. Protiv Novaka, u formi u kakvoj je sada, Cicipas nema šanse da uzme ni set a ne da ga pobedi. Kao on je nešto naučio iz prethodnih poraza, kao da ostali igrači, većina njih čak i daleko kvalitetnija od Cicipasa (Conga, Monfils, Gaske, Ćilić, Berdih itd.) nisu ništa naučili pa su i ostali sa krompirom u duelima protiv Đokovića.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija