• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.11.2022

20:00 >> 22:54

NOVAK SA POLA GASA ZGAZIO CICIPASA! Đoković POBEDOM krenuo u pohod na novu TITULU!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK SA POLA GASA ZGAZIO CICIPASA! Đoković POBEDOM krenuo u pohod na novu TITULU!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Stefanosa Cicipasa u prvom kolu grupne faze završnog Mastersa u Torinu

Rutina pobeđivanja - najbolji je opis onoga što se večeras desilo na meču Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa. Nije srpski teniser briljirao, sa druge strane Grk je igrao i iznad svojih mogućnosti, ali je i to nedovoljno za pobedu protiv najboljeg svih vremena - 2:0 (6:4, 7:6)!

Samo jedan brejk viđen je večeras u Torinu na meču Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa, ali je i to bilo dovoljno za srpskog velemajstora da pobedom otvori učešće na završnom Mastersu. Prvi i jedini brejk pao je u prvom servis gemu Stefanosa Cicipasa koji je Noletu omogućio da reši prvi set u svoju korist, a samim tim i sebi značajno olakša posao. 

Foto: Tanjug/AP

Cicipas je uspeo da podigne nivo svoje igre u drugom setu. Servirao je grčki teniser kao nikada, onemogućio Novaku da snažnim riternom ranije reši pitanje pobednika. Ipak, sve je to funkcionisalo sve do taj-brejka kada je Đoković stekao veliku prednost od 5:1. Imao je Stefanos nalet kojim je pokušao da se vrati, tražio je i pomoć publika, ali ništa od toga nije mnogo promenilo. 

Novak Đoković će u sredu igrati protiv Andreja Rubljova koji je danas savladao Danila Medvedeva, dok će Stefanos Cicipas na megdan drugom ruskom teniseru. Čini se da će poraženi na tom meču završiti svoj put u Torinu. 

NOVAK ĐOKOVIĆ - STEFANOS CICIPAS  2:0 (6:4, 7:6)

UŽIVO: 

Drugi set: 

7:6 - KRAJ! 

6:6 - Tajbrejk! Uspeo je Đoković da reši svoj servis gem! 

5:6 - Savršeno je servirao Stefanos Cicipas pod pritiskom, gotovo bez greške! Grčki teniser je sa dva asa ponovo došao do prednosti, a sada će Đoković morati da osvoji svoj gem ukoliko želi da meč završi u drugom setu. 

5:5 - Igraće se "na razliku" u drugom setu! Uspeo je Cicipas da zaustavi novi pokušaj Novaka Đokovića da napravi brejk i reši pitanje pobednika, a potom je srpski teniser rutinski poravnao rezultat na 5:5! 

4:4 - Ama baš nikakvu šansu Novak Đoković ne daje Cicipasu kada servira. Koliko god grčki teniser radio na tome da stekne brejk prednosti dva servisa i sve bi bilo gotovo - 4:4.  

Foto: Tanjug/AP

3:4 - Muči se Stefanos Cicipas i Novak Đoković je uvek blizu brejka, ali Grk za sada uspeva da odoli našem teniseru - 3:4!

2:3 - U istom ritmu se nastavlja tok drugog seta! Još jednom je Novak bio siguran na svom servisu da bi potom Cicipas uzvratio i poveo - 2:3!

1:2 - Sada je Đoković bez izgubljenog poena poravnao rezultat na startu drugog seta, ali uzvraća istom merom Stefanos Cicipas koji ponovo vodi - 1:2!

1:0 - Prvi put Cicipas vodi, makar kada su gemovi u pitanju. Grčki teniser uspeo je da se odbrani od novog naleta Novaka Đokovića - 0:1!

Prvi set: 

6:4 - Uspeva Novak Đoković da reši prvi set i to u laganom ritmu! Nije se Cicipas ništa pitao na startu meča u prvom kolu završnog Mastersa!

5:4 - Još jednom su oba tenisera bila sigurna na svom servisu! Sada će Novak Đoković imati šansu da reši pitanje pobednika u prvom setu - 5:4!

4:3 - Razmena gemova, siguran je bio Đoković na svom servisu, a istom merom uzvraća i Stefanos Cicipas na drugoj strani - 4:3!

Foto: AP/Photo

3:2 - Bez izgubljenog poena Stefanos Cicipas dolazi do novog gema i smanjuje zaostatak u odnosu na Novaka. 

3:1 - U laganom ritmu je Novak Đoković osvojio još jedan gem na svoj servis - 3:1!

2:1 - Stigao je Cicipas do prvog gema na meču! Ponovo je Đoković imao šansu za novi brejk, ali je Grk uspeo da se odbrani i smanji zaostatak u odnosu na srpskog tenisera - 2:1.

2:0 - Rutinski srpski teniser rešava svoj servis gem i potvrđuje brejk! Teško da je Đoković mogao bolje da otvori meč protiv Cicipasa - 2:0!

1:0 - BREJK! Uspeo je Novak Đoković već u prvom gemu da oduzme servis Stefanosa Cicipasa i stekne ozbiljnu prednost već na startu meča - 1:0!

Prvi servira Stefanos Cicipas!

20:00 - Dobro došli na lajv prenos meča prvog kola grupne faze završnog Mastersa u Torinu između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa. Sve detalje sa ovog duela možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15