• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2022

15:34

TO JE ZA MENE NAJVEĆA MOTIVACIJA! Novak poslao moćnu poruku u Torinu!

REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Tenis

TO JE ZA MENE NAJVEĆA MOTIVACIJA! Novak poslao moćnu poruku u Torinu!

Podeli vest

Novak Đoković uspešno je izborio plasman u polufinale Mastersa u Torinu

Novak je savladao Andreja Rubljova rezultatom 6:4, 6:1 u drugom kolu grupne faze ovog turnira i tako je pre trećeg meča već izborio polufinale.

Đoković je nakon meča prokomentarisao svoju igru.

- Igrao sam  jako dobro. Ovo jedan od najboljih mečeva za mene u sezoni. Igrao sam protiv sjajnog protivnika. U prvom setu sam znao da će prava šansa doći i iskoristio sam je. U drugom setu imao sam fantastičan performans.

Istakao je Đoković šta je za njega najveća motivacija.

- Moja žena, sin i ćerka su me gledali, to je za mene najveća motivacija koju mogu da vidim, da oni navijaju za mene - dodao je on.

Zatim je pričao o tome da treći meč u grupi nema veliki rezultatski značaj za njega.

Drago mi je što je tako, ali pritisak za pobedom je uvek tu. Ja se nadam da ću pobiti Medvedeva koji je jedan od najboljih igrača na svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija