• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

21:50

NORVEŽANIN PRIZNAO PORAZ! Rud čestitao Novaku, pa poručio Srbinu: Ne mogu da ZAMISLIM...

Tanjug

Tenis

NORVEŽANIN PRIZNAO PORAZ! Rud čestitao Novaku, pa poručio Srbinu: Ne mogu da ZAMISLIM...

Podeli vest

Norveški teniser Kasper Rud osvojio je drugo mesto na Završnom Mastersu u Torinu, pošto je u finalu poražen od prvog reketa Srbije Novaka Đokovića

Bilo je to prvo finale na završnim mastersima za Norvežanina, koji je sportski priznao poraz:

- Čestitam Novaku i tvom timu naravno. Ne mogu da zamislim koliko je teška ova godina bila za tebe na trenutke. Skidam ti kapu na svemu što si prebrodio i uspeo da ostvariš ove godine. To je stvarno bilo impresivno. Čestitam ti što si pokazao svima da si i dalje u vrhu i čestitam ti na sjajnom završetku godine - rekao je Rud.

Obratio se potom svom timu, poslavši im sledeću poruku:

- Mom timu... Još jedna godina na ATP turu. Hvala svima koji mi pomažu, motivišu me i guraju me svakog dana. Bez vas ne bih ovo uspeo. Ovo je bila godina velikih uspeha, ali i nekih neuspeha. Hvala vam na svemu i već jedva čekam narednu sezonu.

Foto: Tanjug

Kasper Rud posle finala u Torinu

Usledilo je zahvaljivanje porodici i devojci Mariji, pa onda i sponzorima, svim uključenim u organizaciju turnira u Torinu, ali i navijačima.


- Kako je prošla još jedna godina tenisa, zahvalio bih se svim navijačima tenisa širom sveta, odakle god da nas gledate. Posebno vama u Torinu, napravili ste sjajnu atmosferu i igrati pred navijačima je sjajan prizor za navijače. Nadam se da smo napravili dobar šou ove godine i da nećete mnogo čekati do Australije i naredne godine - istakao je Kasper Rud posle finalnog meča.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17